izmirden merhaba :)

Merhaba ben İzmir'den Deniz Parıldar. Geçen ay ilk motosikletim olarak 2011 model Yamaha YBR 125 esd aldım. 21 yaşımdayım Dokuz Eylül Üniversitesinde okuyorum. Forumu bir süredir takip ediyordum zaten, üyeliğim de vardı ama bundan sonra forumda daha aktif olarak yer almaya karar verdim :). Umarım bildiklerimiz, bilmediklerimizi, yaşadıklarımızı paylaşarak hep beraber güzel zaman geçiririz. Motosikletimle bir tane de fotoğrafımı yüklemeye çalışacağım ama başarırım umarım :). iyi forumlar..

hoşgeldiin yeni motosikletin hayırlı olsun altında paralansın, tekerin hep düz bassın forumda daimi olman dileğiyle :)

Hoşgeldin motorun hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.Daimi olman dileklerimle :)

tabi izmirliler konusuna yazdım bir şeyler ama pek etkinlik yapılmıyor sanırım izmirde yağmurlar geçsin muhakkak bir şeyler yaparız

tabi izmirliler konusuna yazdım bir şeyler ama pek etkinlik yapılmıyor sanırım izmirde yağmurlar geçsin muhakkak bir şeyler yaparız

Aslında her hafta perşembe günleri inciraltı taraflarında toplanılıyor tam yerini bilmesemde bi kaç kez izmir grubu sayfasında tam adresi verilmişti ufak bi araştırmayla bulursun :)

Bana daha gitmek katılmak kısmet olmadı ama ilerde fırsatım olursa aklımda benimde

Aslında her hafta perşembe günleri inciraltı taraflarında toplanılıyor tam yerini bilmesemde bi kaç kez izmir grubu sayfasında tam adresi verilmişti ufak bi araştırmayla bulursun :)

Bana daha gitmek katılmak kısmet olmadı ama ilerde fırsatım olursa aklımda benimde
izmirliler grubuna da yazdım bi ses gelmedi geri yapmak lazım öyle araştırayım ben bakayım. sen o şafaksın bu arada demi bizim okuldaki :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileklerimle iyi forumlar :cat:
sağolun uğur bey :)

evet denizcim işte o şafak bu şafak :cherry: (hani şu yılbaşında benzin hediyesi alan çocuk :p ) sana pm de attım ama ulaşmadı sanırsam. Mobilden yolladığımda hata verdi belkim ondandır.

Buarada kış ayındayız havalar soğuk diye milletin pek buluşma yapası yok 2 3 haftaya kalmaz yine başlar buluşma tarihleri verilmeye ;)

mesaj gelmedi ya herhangi bir kanaldan bana. aynen yağmurlar fena yağış olmasa çıkmaya çalışıyorum ben soğuk çekiliyo ama pantolonsuz zor tabi :cherry: yandan fermuarlılardan alacam bir tane yağmur çamur dinlemicem artık. sen de okula motorla gelip gidiyormuşsun herhalde demi sen nasıl yapıyon

.Katılımcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle aramıza hoşgeldiniz..
motosikletiniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar