İzmirden Merhaba

Merhabalar forumu epeydir takip ediyordum artık üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm 34 yaşındayım izmirdenim motorsiklerim sırası ile crf 250 l , cbr 250 r suanda hornet 900 kullanıyorum .İzmirden arkadaşlarla tanışmayıda isterim tekrar selamlar herkese:)

abi hoşgeldin,

İzmir grubu biraz yavaş, pek konuşan olmuyor forumdaki konuda.

Tekrar hoşgeldin,

Saygılar,
Efe

Hoş geldiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.

Özelden mesaj at konuşalım tanışalım bekleriz. Fahrettin Altay'da oturuyorum diğer arkadaşlar genellikle Karşıyaka civarı. Ara ara toplanıyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Efe sürücüler grubu var hocam İzmirde. yaklaşık 15 civarı rx3i evo var. Öyle tahmin ederim zaten İzmirde de o kadar bizim motordan vardır. Hangisini durdursan sana yardımcı olurlar. Her hafta içi bir akşam toplantıları olur. Hafta sonları gezi etkinlikleri. Ben Aydındayım. Grubun Aydın ayağında biraz daha kalabalıkız. Bir de Manisa da faaliyet gösteriyor. Festivallere gezilere birleşip beraber gidiyoruz. Güzel oluyor tavsiye ederim tabii sana da uyarsa.

Merhaba göztepedenim arkadaşlar bu arada izmir mt den cem ile beraber çalışıyoruz belki tanırsınız bu arada Göztepe Güzelyalı civarında olan arkadaşlarla muhtemel selamlaştığımız vardır zaten biraz gürültülü bir oyuncak benimki :)

Son düzenleme:
İzmir İl Temsilcisi
Aşkın abi hoşgeldin,

Birlikte Arazi çok anımız oldu çok badireler atlattık ve hala yaşıyoruz :mrgreen:

Daha sonra hornet 900le yoluna devam etsene aslfat lastiklerim oldugu sürece yol yapıyoruz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar