izmirden kucak dolusu sevgiler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çiğli uçuş oklunda subayım.küçük yaşlardan beri motosiklet kullanırım ama ilk defa kendime bir motosiklet aldım ne mi??? 1000rr:) haber verdiğiniz taktirde toplantılara gelmeyi isterim.tabi fırsat bulabilirsem:cat:

hoşgeldin
, katılımcı olman dileği ile, zaten sitenin takipçisi olacaksan (ki zaten mt tutku yaratır), duyurulardan [MT İZMİR] ile başlayan bütün topikleri açıp bakmanı tavsiye ederim :) çünkü pm, sms, arama gibi bi davet mekanizması yok, duyruları takip edip buyurup geliyosun, görüşmek üzere..

Bir genelgeden bahsediliyor Hava Kuvvetlerinde motor kullanımının yasaklandığı hakkında...

(Umarım kati bir emir yoktur)

Bilgi verirseniz seviniriz...

(HAFTA SONLARI YAPTIĞIMIZ GÜZEL TOPLANTILARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE)

hava kuvvetlerinde motor kullanmak yasak diye birşey yok tabiki de tum onlemleri almak şartıyla...top gun ı 100 kere izlemiş olanların motor almaması mumkunmu?:)

Dostum bornova Teras Cafede toplantımız vardı gelemedin sanırım...

Bir sonraki toplantıda görüşmek üzere...

hakan

Dostum bornova Teras Cafede toplantımız vardı gelemedin sanırım...

Bir sonraki toplantıda görüşmek üzere...

hakan

gelemedim kusura bakmayın...şehir dışından bir arkadaşım surpriz yaptı sagolsun...

bu arada yarın kask alayım diyorum yardımcı olabilecek varmı???

pazar gunu balcova kipa bulusmanıza gelirim ama geziye katılamam aksam üsse donmek zorundayım:pr:

hoş geldin kardeş. umarım kalıcı ve katılımcı olursun. bizim yan komşunun oğluda çiğlide ucus okulunda :acaba tanırmısın?

Aramıza hoşgeldinizzz... mesaii arkadaşıyızzz tanışmakk isterimmmm grşmk. üzeree....

Cartman sen ismini soyle belki tanırım

motoru nizamiyeye getirmiyorum evde duruyor haftasonları biniyorum yetmiyor ama bunada şükür:)

ben de en kısa zamanda tanışmayı istiyorum yarın için kimseden ses seda cıkmıyor herhalde:silent::silent:

yarın için bir program yok ve sende artık MT İZMİR İÇİNE YAZ bu ayrı bir topik gibi oldu

tanışma faslı bitti diyosun yani...
izmir mt de goruşuruz ozaman:wiinkk:

bekliyoruz önümüzdeki hafta sonu sanırım iftar yemeği olacak duyurulardan takip edebilirsin

Moderatör (forrap)
Arkadaşımız hoşgeldi,6 gündür :) İlgili sohbetleri ilgili yerlerde devam ettirebilirsiniz.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Başlık amacına ulaşmıştır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar