İzmir'den herkese merhaba

PHAETONW12' Alıntı:
aramıza hoışgeldin dostum,dilerim kalıcı olursun :rendeer:
bu arada gördünmü cenkiz abi ,izmir gezgin tayfasına sürekli taze kan geliyor :flower: :thumleft:

sen bizlerden uzaklaştıkça, taze kanlar da geldikçe senin sandalyen dolmaya mı başlıyor acaba mustafa? oğlum mustafa, biz senin kadar uzaklaşsak kızarsın haaa, nerdesin be oğlumm? egeridersda mısın? biraz da bizlerle takıl özlüyoruz bak haaa :salut: :salut: :rendeer: :cherry:

donjuan35 çılgın GEZGİN İZMİR TAYFASI nın arasına hoşgeldin. Tayfanın en cadısından sana sevgilerle de 6 ay aramıza katılabilmen için çok uzun bir zaman değil mi? Sen gelene kadar biz PHAETONW12nin sandalyesini kendisine geri vermiş oluruz çoktaann :pl: :p

Tayfanın en cadısından sana sevgilerle de 6 ay aramıza katılabilmen için çok uzun bir zaman değil mi? Sen gelene kadar biz PHAETONW12nin sandalyesini kendisine geri vermiş oluruz çoktaann
PHAETONW12 dostun sandelyesini benimle paylaşacağına eminim, yada bi sandalye sırtlar gelirim. 6 ay fazla uzun bi zaman olduğunu sanmıyorum. Hem aranıza motorumla katılmak isterim, beni anlıyorsun umarım :rendeer:
:rendeer: 35,5 :rendeer:

Selam Donjuan 35,
Temel tepe ye benden selam :pr:
Görüşmek üzere :king:

sen bizlerden uzaklaştıkça, taze kanlar da geldikçe senin sandalyen dolmaya mı başlıyor acaba mustafa? oğlum mustafa, biz senin kadar uzaklaşsak kızarsın haaa, nerdesin be oğlumm? egeridersda mısın? biraz da bizlerle takıl özlüyoruz bak haaa
sebnem,ben de sizleri çok özledim,işyerinde bazı sıkıntılarımız var,herkez tatil yaparken malesef ben çalışıyorum :salut: ,görüşemememizde benden yana herhangi bir kasıt yok,ikinci bir sebebim de var(onu sen biliyorsun,tamaaaamen duygusal) dı,onu aştım,en kısa zamanda görüşmek buluşmak,gezişmek dileğiyle :rendeer:

yoksa benim gibi aktivite delisi,adrenalin manyağı,doa sporları aşığı bir çılgın sizin gibi serserilerden kopabilirmi :mrgreen: hepinizi seviyorum,iyiki varsınız :bestmt:

Sevgili DONJUAN35,
Sivas yerine başka şehire gitmiş olmayasın???
Sivas'ta Temel tepeyi kime sorsan gösterir.
Ne ayak dersen; Kırk ayaklarıyla olmasa da 48. Piyade er eğitim alayıyla meşhurdur...
Gitmek istersen bi kros motora ihtiyaç duycan :flower:

Sivas'ta Temel tepeyi kime sorsan gösterir.
Ne ayak dersen; Kırk ayaklarıyla olmasa da 48. Piyade er eğitim alayıyla meşhurdur...
hadi ya ok dostum.aman aman dostum askeri mi uzak dursun yeni foça acemi birlik tahmin edersin ŞIRNAK çakırsöğüt postu deldirmedigime şükür ediyorum :flower:

işyerinde bazı sıkıntılarımız var,herkez tatil yaparken malesef ben çalışıyorum
Dostum sana katılıyorum bendede tatil yok :pr: :pr: :pr: Beninde duygusal(YTL) aslında HERŞEY MOTO İÇİN :mrgreen: Mart en geç Nisan ayında bi moto almalıyım yoksa bu sevda beni öldürür.

Yeni gözdem APRİLİA PEGASO 650 inşallah mart ayına kadar alırım. Motorumu alınca işide bırakmayı düşünüyorum yeter ya artık ööö falan geldi ya izmiri çoook özledim :salut: ya Sivas yüzünden kız arkadaşımdan bile oldum ya.

merhaba...tanışma topiğini şimdi farkettim...hoşgeldin.. :king:

powerbyaydin
Dostum kaskın kıyakmış dostum :mrgreen:
mete_han
sağol dostum hoşbulduk :mrgreen:
tweety81
Sağol şirine herkesi burada görmek çok güzel :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar