İzmirden fuara gidicek olanlar ve İstanbulu bilmeyenler

ahe

Selamlar pazar günü fuar için istanbula gidicem ama daha önce töbe istanbula gitmedim atatürk havaalanında indikten sonra fuar alanına nasıl ulaşım sağlıyabilirim.Yürüme mesefası gibi duruyor ama buca konak arası gibi olmasın :queen::queen::queen:

Havaalanından metroya biniyorsunuz. 1 durak sonra 'dünya ticaret merkezi cnr' yazan durakta iniyorsun yani. Fuardasın.

direk metroya binip 1 durak gidiyorsun. son durak Atatürk havalimanıydı benim istanbul zamanımda (9 yıl evvel)

esenlere otobüsle gelecek olanlar ilk önce tramvaya binip zeytinburnu-merter'e oradan havaalanı yönünde metro'ya (METROBÜS DEĞİL..!!!) aktarma yaparlarsa "en rahat şekilde" bulacaklardır.

Son düzenleme:
Hocam jeton makinasi var. Oradan jeton alip metroya binin. 1 durak sonra dünya ticaret merkezinde inin. Çok basit aslında :)

ahe

Hocam jeton makinasi var. Oradan jeton alip metroya binin. 1 durak sonra dünya ticaret merkezinde inin. Çok basit aslında :)

basitte hocam daha önce hiç gitmedim o yüzden işte fuarda yemek imkanı vs nasıl acaba çok pahalı diyolar ters düşmeyelim oralarda

metroya neyle binicem akpil vs hiçbirşey yok ordan alıcam mı yoksa üç beş bilet tarzı bişey varmı
Güzel soru biz İstanbul kart kullanıyoruz ama ben hiç toplu taşıma kullanmadığımdan yakın zamanda şuanki durumu bilmiyorum. Ama tek kullanımlık kart filan bulursun istasyonda.

Metro jetonu 4 tl baba. Istasyonlarda bulunuyor jeton makineleri. CNR fuar merkezi duraginda iniyorsun yani 1 durak sonra. Eski konuma gore 10 kat daha kolay yani fuara ulasmak :)

izmir de okulu kazanınca hiç gitmediğim için haritadan bornovaya bakmıştım...tükürsen denize düşüyor demiştim :)
seninki de aynı hesap olmuş güldürdün

ahe

valla zor işler inşallah kaybolmam map sıfır o tarz konularda :flower:

Jetone metona 4 TL falan uğraşma abi. Elinde 2.5 TL bozuk olsun. Birisine parayı veriver o da basıversin senin yerine. Ben her sefer görüyorum böyle geçen birilerini.

esenler otogarda tramvay yok, hicbir zamanda olmadi ,)

otogar icindeki metro istasyonuna gidilir, 4 tl ye jeton almak icab eder ama bir vatandastan rica edip 2,5 lira bozuk parayi kibarca takdim ederseniz sizin yerinizede kart basabilir. Sonra önunde hava alani yazan metroya binilir YENIBOSNA duragindan sonraki durakta inilir (DTM FUAR MERKEZI) az bisey yurunerek dogruca fuara gidilir.

edit: benim mesaj sayfada cikana kadar ohoooo ooo....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar