İzmirde Üzücü Kaza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yeni bir gelişme yok mu:silent:
bizi haberdar edin son durumdan

sehir dısında aldım haberini, inanamıyorum hala.... cok uzuluyorum, tum dualarımız onunla.. buyuk gecmıs olsun.. acil şifalar.. lutfen arkadaslar herkes dua etsın.. her sanıye.. onu yanlız bırakmayalım..

izmirli arkadaşlar bir haber bekliyoruz...herhangi bir gelişme warmı arkadaşımızın durumunda

Acil şifalar dilerim,Allah yardımcı olsun.
Böyle haberleri görünce insan buz gibi oluyor.

Umarım doğru değildir.
Dostum çok çok büyük geçmiş olsun, Allah sana sağlık versin insallah.

şu an hepimiz hastanedeyiz arkadaşlar
malesef erhanın durumu ciddiyetini koruyor. erhan kaskını takmış kaza sırasında ama kilidini kapatmadığı için çarpışmanın etkisiyle kafasında çıkmış ve vücudunda başka bir hasar yok en ciddi hasar kafasında yüzünün üzerine darbe almış. çok kanaması oldu. burada oturduğum yerde oturamıyorum elimden geleni yaptım ama başka birşey yapamıyorum. çok üzgünüm. erhanı sabah ilk gördüğümde şoka girdim. yüzünün bütün kemikleri kırılmış.doktorlar pek ümitli konuşmuyorlar ama biz sürekli dua ediyoruz. ümidimizi kaybetmedik. hadi erhan ne olur toparla kendini canım benim seni böyle görmek kahretti beni. arkadaşlar lütfen dikkatli olalım korumamızı giyelim. ben kimseyi böyle görmek istemiyorum sabahtan beri ömrümden ömür gitti. ailesinin yanında ağlayamıyorumda. metanetli olmaya çalışıyorum ama. onların yanından ayrılınca ağlama krizine giriyorum. arkadaşlar erhanın halini bir görseniz yani anlatamıyorum kelimelerle. o güzelim yüzü o cıvılcıvıl halleri.....aman Allahım yaaaaa daha ne yazayım yani sizler dikkat edin bari bu haberleri okumayalım inanın çok üzgünüm anlatacak kelime bulamıyorum. gelişmelerden haberdar ederim sizi. umarım iyi haberlerini alırız erhanın

söyliyecek bişey bulamıyorum. çok geçmiş olsun yine mangal yaparız inşallah Erhan seni bekliyoruz yazamıyorum arkadaşlar gözlerim yaşla dolu . Artcısı anicik arkadaşıma da geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum.

yaaa okuduklarım beni şok etti
durum çok ciddi gözüküyor
umarım beyin ölümü gerçekleşmemiştir
dualarım seninle erhan

Adana İl Temsilcisi
erhan kardeşimize ve artçısına büyük geçmiş olsun.umarım eski sağlıklarına kavuşurlar.her ikisinede acil şifalar dilerim.ADANA'dan sevgilerimle.

umut

Umarım bir mucize olur arkadaşımız aramıza döner.
İzmirli olmama rağmen şu an İzmir dişındayım..
Arada bir izmire geldiğimde mecbur olmadıkkca şehir icinde motora binmiyorum.
Trafik çok kötü ve yollar bazı arkadaşların dediği gibi çok kötü hiç frenlerin etkisi olmuyor asfaltlar cam gibi kayıyor.
Burada yeri değil ama . 7 yıl aradan sonra son 6 aydır motora binen 35 yıllık motorcuyum. ve 2000 yılında kask takmaması nedenlı kazada Altınyolda kaza yapan oğlumu kaybettim. Bedeninde en ufak çizik bile olmamasına rağmen maalesef kafa darbesi kötü. Yazmakta zorlanıyorum. Arkadaşımız umarım aramıza döner. Üzgünüm:(
Genç arkadaşlar lütfen tam koruma ve bilhassa şehir içinde yavaş ve tam dikkat.

arkadaslar bıldıgım kadarıyla beyın ölumu yok ama kanama yuzunde oldugu ıcın ve cok oldugu ıcın organları ıflas etmeye baslamıs tam bılgım yok bugun hastanedeydım ve suanlık bılgılerım bu yanlıs olmasın ama en dogru bılgıyı speedygırl verır
erhan dostum bırakma bızı hepımız senı beklıyoruz
bılıyorum senı tekrar gorucez aramızda ınanıyorum buna sakın guvenımızı kırma
Allah senı bıze bagıslıyıcak erhan

sxysl
abi başın sağolsun ya şimdi daha da üzüldüm walla.:pr:
korumasız yola çıkan arkadaşlara en iyi mesajı sen werdin.artık anlayana...:pr:

arkadaslar bıldıgım kadarıyla beyın ölumu yok ama kanama yuzunde oldugu ıcın ve cok oldugu ıcın organları ıflas etmeye baslamıs tam bılgım yok bugun hastanedeydım ve suanlık bılgılerım bu yanlıs olmasın ama en dogru bılgıyı speedygırl verır
erhan dostum bırakma bızı hepımız senı beklıyoruz
bılıyorum senı tekrar gorucez aramızda ınanıyorum buna sakın guvenımızı kırma
Allah senı bıze bagıslıyıcak erhan

inşallah tekrar aramıza döner abimiz:salut:

Of kardeşim off... :pale: Sürekli kızdım sana, iyi kötü aklım yettiğince bir şeyler söyledim, dinledin ya da dinlemedin bilmiyorum ama böyle olmamalıydı :pale:
Dualarımız seninle.. :pale:

KARDEŞİM HEPİMİZ SENİN İÇİN DUA EDİYORUZ KIR ŞU ŞEYTANIN BAÇAĞINI VE BİR AN ÖNCE ARAMIZA DÖN..!!! SENİ ÇOK SEVİYORUM DOSTUM ALLAH SENİ TEKRAR BİZLERE BAĞIŞLAYACAK BUNDAN EMİNİM VE EN UFAK Bİ TEREDDÜTÜM BİLE YOK..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar