şu an hepimiz hastanedeyiz arkadaşlar
malesef erhanın durumu ciddiyetini koruyor. erhan kaskını takmış kaza sırasında ama kilidini kapatmadığı için çarpışmanın etkisiyle kafasında çıkmış ve vücudunda başka bir hasar yok en ciddi hasar kafasında yüzünün üzerine darbe almış. çok kanaması oldu. burada oturduğum yerde oturamıyorum elimden geleni yaptım ama başka birşey yapamıyorum. çok üzgünüm. erhanı sabah ilk gördüğümde şoka girdim. yüzünün bütün kemikleri kırılmış.doktorlar pek ümitli konuşmuyorlar ama biz sürekli dua ediyoruz. ümidimizi kaybetmedik. hadi erhan ne olur toparla kendini canım benim seni böyle görmek kahretti beni. arkadaşlar lütfen dikkatli olalım korumamızı giyelim. ben kimseyi böyle görmek istemiyorum sabahtan beri ömrümden ömür gitti. ailesinin yanında ağlayamıyorumda. metanetli olmaya çalışıyorum ama. onların yanından ayrılınca ağlama krizine giriyorum. arkadaşlar erhanın halini bir görseniz yani anlatamıyorum kelimelerle. o güzelim yüzü o cıvılcıvıl halleri.....aman Allahım yaaaaa daha ne yazayım yani sizler dikkat edin bari bu haberleri okumayalım inanın çok üzgünüm anlatacak kelime bulamıyorum. gelişmelerden haberdar ederim sizi. umarım iyi haberlerini alırız erhanın
arkadaslar bıldıgım kadarıyla beyın ölumu yok ama kanama yuzunde oldugu ıcın ve cok oldugu ıcın organları ıflas etmeye baslamıs tam bılgım yok bugun hastanedeydım ve suanlık bılgılerım bu yanlıs olmasın ama en dogru bılgıyı speedygırl verır
erhan dostum bırakma bızı hepımız senı beklıyoruz
bılıyorum senı tekrar gorucez aramızda ınanıyorum buna sakın guvenımızı kırma
Allah senı bıze bagıslıyıcak erhan