İzmirde Üzücü Kaza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acil şifalar dileriz kardeşime büyük geçmiş olsun .
mümkün olursa akşamüstü yanındayız kardeşimizin.ayrıca arkadaşımız başka birinin motosikleti ile kaza yapmış bilgisine ulaştık ::(

Son düzenleme:
arkadaşlar kardeşimiz 9 eylül üniversitesi hastanesinde yatmakta,artçısı birkaç kırık ile atlatmış kazayı.ancak ERHAN KARDEŞİMİN KAZA ESNASINDA KASK KAFASINDAN FIRLAMIŞ VÜCUDUNDA HERHANGİ BİR problem olmadığı bilgisini aldım ancak kafasında bir çok kırık varmış:pr:

speedygirl şule arkadaşmız aynı hastenede çalışıyor olması büyük şans olarak görüyorum şu an kardeşim yoğun bakımda hepimize büyük geçmiş olsun :salut:

inanmıyorum yaa. naptın sen erhan. beni çok üzdün. umarım en kısa zamanda aramıza dönersin. büyük geçmiş olsun. iş çıkışı orada olacağız. allah acil şifalar versin.

Son düzenleme:
geçmiş olsun acil şifalar dilerim.yeni gelişmelerden haberdar ederseniz memnun oluruz.

geçmiş olsun, acil şifalar :( umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur, gelişmelerden bizi haberdar etmeyi ihmal etmeyin.

çok geçmiş olsun yaz geldi kazalar çoğaltı yollar toz içinde arkadaşlar hızımızı ve frenleme mesafesini çok iyi ayarlayıp motordayken çevremize adapte olmamız lazım
herkese güvenli sürüşler

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bizi son durumdan haberdar edin arkadaşlar.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Acil şifalar.

Geçmiş olsun, inşallah kalıcı hasar olmadan iyileşir, Allah acil şifalar versin. :pale:

geçmiş olsun umarım ciddi bişi yoktur bi üzücü haber daha almayalım:pale:

Anladığımız kadarıyla hayati tehlike görünmüyor.Acil şifalar diliyorum.Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

İzmir de pek çok yerde doğalgaz kazısı olduğundan hem yollar çok bozuk hem de kazıdan dolayı yollarda kum,toz, çamur kalıntıları istemediğin kadar.Ayrıca çalışan iş makinası ve kamyonlar da cabası.O nedenle daha yavaş ve daha dikkatli olmamız lazım.

Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim

Gaziantep İl Temsilcisi
geçmiş olsun umarım fazla birşeyi yoktur acil şifalar dılerim lütfen dikkatlı olalım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar