izmirde savcılık belgesini nereden alabilirim

merhaba arkadaşlar iki hafta içinde ehliyet kursuna yazılacağım herşey tamam ama savcılık belgesi eksik.izmirdeyim.burda savcılık belgesini nerden alıcam.alan arkadaşlar varsa ve bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adliye'den (Bayraklı/Karşıyaka yolu)

konaktaki adliyenin verdiğine eminmisin.bide sabahtan mı gitmek lazım yoksa herhangi bir saatte gitsem olur mu?

diğerlerini bilmiyorum ama karşıyaka adliye keyfine göre bazen sadece öğleden önce veriyor

bide bana karşıyaka adliyesinin telefon numarasını ve yerini söyleyebilirmisin

internet var elinin altında biraz araştırmacı ol :pr: istersen sen zahmet etme ben alim gelim savcılık kaydını.. o yüzden sen evinin adresini ver daha iyi:p

vapura bin k.yaka in.çarşıdan dümdüz yukarı çık. çarşı bitince sor .gösterirler:wiinkk:

telefon numarasını buldum ama hep meşgul çalıyo bide karşıyaka adliyesinin web sitesine girdim ama iletişim bölümü açılmıyor

bornovada en son aldığımda sabah başvurursan 2 den sonra öğen başvurursan ertesi gün alıyordun bilgine...

en erken sabah 9-10 gibi git saat 11:30-12 gibi alırsın sıra numarası veriyor ne kadar erken gidersen o kadar iyi:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar