İzmirde motorsiklet ekipman alisveris icin dükkan önerisi

Motosikleti
Honda forza 250
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Motosikleti
CB750A
Girne caddesinin sonunda mcdonaldsın orada Mottoria var. Küçük ama beğendim ben. Motomax ve Sym bayisi yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal medyada bolca reklamlı, Bornova'da temiz ekipman var ama hiç gitmedim. Online fiyatları güzel duruyor.
VIP Motoya gittim bir de ama ilgi alakalarını beğenmedim.
Motoru alırken Kipa Çiğli'ye büyükçe bir dükkan açılıyordu. Ekipman da satacağız demişti ama ne yaptılar satıyorlar mı bilmiyorum.

Motosikleti
Honda forza 250
Girne caddesinin sonunda mcdonaldsın orada Mottoria var. Küçük ama beğendim ben. Motomax ve Sym bayisi yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal medyada bolca reklamlı, Bornova'da temiz ekipman var ama hiç gitmedim. Online fiyatları güzel duruyor.
VIP Motoya gittim bir de ama ilgi alakalarını beğenmedim.
Motoru alırken Kipa Çiğli'ye büyükçe bir dükkan açılıyordu. Ekipman da satacağız demişti ama ne yaptılar satıyorlar mı bilmiyorum.
Teşekkürler hocam
Bugün karşıyaka vipmotora uğradım aradığım ürün cesitliligi vardi ama fiyat konusunda pek yardimci olmadilar.
Sonrasinda kahramanlara geçtim orada birden fazla dükkan var fiyat karsilastirmasi yapabiliyorsunuz. Araştırmalarım sonucu alacağım ürünleri hjc f 71 kask (motorcu aziz) acerbis ramsey yazlik mont ve eldiven (motomottodan) aldım.

Motosikleti
CB750A
Evet işin membağı kahramanlarda ben de bir ara bu rider jeans mi ne var orada ona uğramak istiyorum.
kask gibi genel bir üründe fiyat farkı olmasını beklemezdim. O taraf eski esnaf hep danışıklı dönüşüklüdür diye düşünüyordum.
Nasıldı fiyatlar?

Motosikleti
Honda forza 250
Ben internet fiyatlarının bi tık altina aldim hocam. Dedigin gibi bi durum yok yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar