izmirde iyi usta

arkadaslar bildiginiz gibi ben motoruma cd calar veya mp3u kabloyla

baglamak istiorum ama cok iyi ses istiorum yani anfi olabilir veya baska

birsey ama bu forumda yardim eden bu kkonuda cok az ben izmirde

nerde yaptirabilirim motoruma bole birsey yardimci olun sevinirim

lutfennn yardima ihtiyacim var

saygilar

bende düşünüyorum.
müzik sistemi satan yerlere gittim motorlara takmıyoruz diyolar nolcak bilmiyorum?

Bizim burda var bi tane oto aksesuarcı anlaştık gitcem bi gün taktırcam büyük ihtimal taktırdğım zaman haber salarım buraya merak etmeyin :)

arkadaslar hep bana konusuorsunuz bu naqsil olacakdie alin kendinizin bakin fotosu burda fdicem ama foto yuklemeyi bilmiorum isteene yollarim

arkadaşlar bu işlemler için şu adrese bakın :

http://www.realbiker.org/metinismotor/

kendisi benim ustamdır. yıllardan beri 2 adet vmax, 1 r1, 1 fjr1300 1 ts 125 den ibaret motosikletlerimi ona emanet ederim. hiç sorunsuz geri alırım.

kendisi çok bilgili ve dost bir ustadır. müzik sistemi için ilginç bir tasarım denedik kendisi ile. başarılı oldu.

sitesinden izleyebilirsiniz.

o kadar hazırcı olma. telefonu var oradan ara;)
siteyi yapan arkadaş adresi yanlış yazmış ben sildirdim. doğrusunu öğrenip yazacaktı

tarif edeyim :

atatürk stadyumunun tam karşısında bir otogaz istasyonu var oraya gir arka kapısından çık hemen soldaki sokağa gir 70 metre içeride
zaten kime sorsan gösterir motosiklet servisi metin-iş diye :cat:

realbiker, selam arkadas valla ben su isi yapmak istiorum bari baskasina gitmiim senin dedigin yere gideiim sen bana msnini versene daha iiyi konusurzu? veya al bu benim [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar