İzmirde ileri sürüş eğitimi

Merhabalar İzmir'de ileri sürüş eğitimi için önerileriniz var mıdır? Nereye gitmeliyiz?

Merhaba,

Gecen yaz Art moto akademiden eğitim almistim. Genel olarak memnun kaldim diyebilirim.

Birde surekli gozume carpan IMC Akademi Sosyal var. İzmir Motosiklet Kulübü ile ortak calisma halinde.

Daha başka egitim veren kurumlarda mutlaka vardir. Benim bildiklerim bu kadar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba,

Gecen yaz Art moto akademiden eğitim almistim. Genel olarak memnun kaldim diyebilirim.

Birde surekli gozume carpan IMC Akademi Sosyal var. İzmir Motosiklet Kulübü ile ortak calisma halinde.

Daha başka egitim veren kurumlarda mutlaka vardir. Benim bildiklerim bu kadar.

İMÇ içinde benim okul arkadaşım var, takip ediyorum onları instagramdan. izmir'de olsam onlardan eğitim alırdım.

İstanbul'da da eğitim alma niyetim var aslında.
Kasko firmaları ileri sürüş eğitimi olanlara indirim yapıyormuş. Kaskomu yeniletirken sigorta acentesi sormuştu bunlardan biri var mı diye:
Rospa sürüş sertifikası
IAM sürüş sertifikası
DIAmond sürüş sertifikası
TMF
BMW Rider Academy sertifikası
HONDA güvenli sürüş sertifikası
YAMAHA Riding Academy Sertifikası

Yani aslında eğitim almaya verilecek para bir süre sonra kasko indirimi olarak da geri dönecek aslında.

selamlar,

Yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim. İzmir ve Manisa da ileri derece hakimiyet ve kapalı alan eğitimi veren yer var mı?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
selamlar,

Yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim. İzmir ve Manisa da ileri derece hakimiyet ve kapalı alan eğitimi veren yer var mı?
izmir'de İMÇ var.
Hatta eğitmenlerinden biri İstanbula taşınıp istanbul şubesini kurmuştu,
Geçen yıl scooter'dan vitesli motora geçiş yapacağım zaman İzmir'deki bir arkadaşımı aramıştım, sizin eğitmen tayfadan bana birilerini tavsiye et diye o şekilde bulmuştum hakimiyet eğitimi verecek yeri. Yukarılarda da yazmıştım, izmirdeki arkadaşlarım buradan eğitim almış ve memnun kalmışlardı, hala eğitim almaya devam ediyorlar hatta bir arkadaş artık eğitmen sertifikası da aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar