Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kahramanlarda tonla mağaza var ama benim tavsiyem motoplus. Hem ilgi ve alakaları iyi, bir şey sorduğunda detaylı olarak anlatıyorlar hemde fiyatlar da yardımcı oluyorlar hem de kaliteli ekipman satıyorlar bence. Diğerleri tok satıcı resmen.
Aynen öyle yaklaşık bir hafta önce gittim ekipman bakmaya kahramanlar dedikleri gibi basmane metrodan cıkıp fuar girişinden sag yapıp ilk sola giriyorsun. benim de tavsiyem motoplus gerçekten çok ilgililerdi ve fiyatlarda uygundu başlangıç için.
Kahramanlarda Hudson Deri, Motoplus ve RiderDenim den memnun kaldım ancak dikkat edin!!! beğendiğiniz ürünü hemen satin almayın!!! internetten fiyat araştırması yapın (motosiklet aksesuarlari.com, feyizoglu, anes moto vs....)sonra fiyat farkı makul seviyelerde ise kahramanlar tercih edilebilir bence...
Motorcu Göçmen'den memnun kaldım.
Zaten bir tek oradan alışveriş yaptım.
İlgilendi, saygısızlık yapmadı, bilgi verdi, güven verdi 600 kağıdı aldı, iş bu kadar basit aslında.
Kawasaki yetkili satıcısı olması da etken tabi