İzmirde Ekipman satan mağazalar

izmirde ekipman satan mağazalar nerde gittiğiniz fiyatından ve kalitesinden memnun kaldığınız bir yer varmı? şimdiden teşekkürler.

Fuarın Kahramanlar girişi tarafında çok sayıda dükkan var. Her bütçeye uygun aksesuar bulabilirsiniz.

Kahramanlarda tonla mağaza var ama benim tavsiyem motoplus. Hem ilgi ve alakaları iyi, bir şey sorduğunda detaylı olarak anlatıyorlar hemde fiyatlar da yardımcı oluyorlar hem de kaliteli ekipman satıyorlar bence. Diğerleri tok satıcı resmen.

Aynen öyle yaklaşık bir hafta önce gittim ekipman bakmaya kahramanlar dedikleri gibi basmane metrodan cıkıp fuar girişinden sag yapıp ilk sola giriyorsun. benim de tavsiyem motoplus gerçekten çok ilgililerdi ve fiyatlarda uygundu başlangıç için.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni açılan bir mağaza vardı adını unuttum motorcu göçmenin 50 60 metre falan gerisinde kalıyor orası çok iyidi

Motoplus, Motomax Ergür Motor, Motorcu Aziz, Akıllı Bıdık, RiderDenim

Bunlardan alışveriş yaptım bol bol, hepsinden çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Kahramanlarda Hudson Deri, Motoplus ve RiderDenim den memnun kaldım ancak dikkat edin!!! beğendiğiniz ürünü hemen satin almayın!!! internetten fiyat araştırması yapın (motosiklet aksesuarlari.com, feyizoglu, anes moto vs....)sonra fiyat farkı makul seviyelerde ise kahramanlar tercih edilebilir bence...

Motorcu Göçmen'den memnun kaldım.
Zaten bir tek oradan alışveriş yaptım.
İlgilendi, saygısızlık yapmadı, bilgi verdi, güven verdi 600 kağıdı aldı, iş bu kadar basit aslında.
Kawasaki yetkili satıcısı olması da etken tabi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar