İzmir'de Ekipman Mağazası ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,

Izmir'de ekipman (Dainese / Revit / Alpinestars) alabilecegimiz neresi var ?

Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İzmir Konak ilçesi Kahramanlar, Oğuzlar ve Etiler (Kültürpark'ın arka tarafları) mahallelerinde bolca motosiklet ve ekipman dükkanı var. Oralarda bir dolaşın isterseniz. (Google Maps'ten açınca pek çok dükkân adı görünüyor...)

Başlangıç noktası vereyim: https://maps.app.goo.gl/JSoZbyB8E8EdavPk7, burası merkez alınarak 200m çapta bolca dükkân var.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Cyan gayet açıklayıcı yazmış kahramanlardan başka yere bakmanıza pek lüzum yok. Ben kahramanlarda Motoplus diye bir mağazadan yapmıştım ekipman alışverişimi. Bir de Gaziemirden sonra Mendereste Retro Motor var oradan da TCX çizme almıştım.

Motosikleti
D400
Kahramanlar dediği gibi bu işin merkezi. Ancak artan kira artışları vs. nedeniyle daha uygun fiyata internette bulabilme ihtimalin var.

İnternetten fiyat araştırıp aklına birkaç model kazıyıp oraya git. fiyata göre hareket edersin.

bu arada Durt mağazası duruyor ise oranın ürünleri hem uygun hem güzel. yazlık montu ve eldivenınden aşırı memnunum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kahramanlar dediği gibi bu işin merkezi. Ancak artan kira artışları vs. nedeniyle daha uygun fiyata internette bulabilme ihtimalin var.

İnternetten fiyat araştırıp aklına birkaç model kazıyıp oraya git. fiyata göre hareket edersin.

bu arada Durt mağazası duruyor ise oranın ürünleri hem uygun hem güzel. yazlık montu ve eldivenınden aşırı memnunum.

Tesekkur ederim arndiol, deri mont almaya gidecegim. Motomax (Alpine) / Mototas (Dainese) / Özen (Revit) de günlük sorguluyorum ama stoklar tükenmiş birçok model icin.. O yuzden acaba magazada kalan eski ürünlerden uygun beden bulunur mu sorgusundayım.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Kahramanlar, Fuar ın arka sokağı, karşıyaka girişi.

Bu 3 noktayı biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar