İZMİRDE BAHAR (yol kontrolu) GEZİSİ

bunlar izleyenlerin ve gönlü bizimle olanların güzelliği NE GÖRMEK İSTERSEN onu görürsün ( teşekkürler :rendeer:)

abi orası neresi oluyo....bende katılırım gezilere ehliyeti de aldım..inş..görüşmek dileğiyle..bu arada herşey harika olmuş...tebrik ederim..emeğinize tekerinize sağlık...:cat::cat:

Bu yola gönlünü veren herkesin aramızda yeri vardır:cat:

Sohbet şahane, yollar şahane, virajlar şahane, dostluk şahane daha ne olsun ki:wiinkk:

ellerinize ayaklarınıza sağlık güzel gezi olmuş teşekkürler paylaşım için :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi olmuş, tekerinize yüreğinize sağlık ama bi sorum var;

son fotoları doğru kumdan bir tepeye MTİ yazmışsınız, onu işeyerek mi yaptınız? eğer öyleyse muhteşem olmuş idrar kesenize sağlık :D:D:D

güzel gezi olmuş, tekerinize yüreğinize sağlık ama bi sorum var;

son fotoları doğru kumdan bir tepeye MTİ yazmışsınız, onu işeyerek mi yaptınız? eğer öyleyse muhteşem olmuş idrar kesenize sağlık :D:D:D

:queen::queen::queen: Kim sorcak diye bekliyordum sonunda sen sordun:p

O işeyerek değil şişeye su koyduk öyle yaptıkta resmini çekmediğimiz bir yazı vardı onu ben doğal yollarla yaptım fakat yarım kalınca fotolamadık:mrgreen:

emeğinize sağlık güzel gezi olmuş darısı istanbulda bızlere kazasız belasız sürüşlerınızın devamını dılıyorum:cat:

cengiz abi fotoları işyerimde göremiyorum,akşam evden bakarım artık,ama güzel olduğuna şüphem yok,tire taraflarına gelirseniz bana da haber verin :bounce:

Motosikleti
ZX12R
Ne viraj yaptık ama bugün asfalt ağladı be:p Tabi o Cbr 600 rr lı kadar olamasakta bizde iyidik:)

Herşey süperdi harikaydı ve bu gezi daha BAŞLANGIÇTI:cat: Kış gezileri biraz eziyetli oluyordu sonunda rahata kavuşuyoruz:p

Bundan sonra kim tutar bizi bee:p

600RR derkeeenn :silent: :) :) :)

600RR derkeeenn :silent: :) :) :)

Yolda 600 rr gördükte ondan bahsediyorum:wiinkk:

Biz tam viraja yattık ki bi baktık karşıdan da 600 rr geliyo ama nasıl geliyo sanırsın pistte deneme turuna çıkmış yok böyle bir viraj adam nerdeyse yere değcek:cat:

600 RR ımız vardıda bizmi yatmadık :queen: ben pistte bile bu şekilde yatanı görmedim :silent:600 rr soluna yatmıştı bizde onun geldiği viraja sağa yatmıştık yani karşılaşma vardı neredeyse kafası benim lastiğe vuracaktı her kimse tebrik ediyorum :rendeer:

600 RR ımız vardıda bizmi yatmadık :queen: ben pistte bile bu şekilde yatanı görmedim :silent:600 rr soluna yatmıştı bizde onun geldiği viraja sağa yatmıştık yani karşılaşma vardı neredeyse kafası benim lastiğe vuracaktı her kimse tebrik ediyorum :rendeer:

Tebrikte ne kelime abi ayakta alkışlıyorum::haapppy:

cengiz abi fotoları işyerimde göremiyorum,akşam evden bakarım artık,ama güzel olduğuna şüphem yok,tire taraflarına gelirseniz bana da haber verin :bounce:

mustafam tire aklımıza düştüğünde ilk arayacağımız sen olacaksın emin ol özledik seni yakında bir şelale yapabiliriz :rendeer:

Tire yolu güzel bir yol olduğundan gezi planlarımızın arasında var zaten görüşmek dileğiyle:cat:

kış dahi olsa hafta sonu bu ekibi dururken gördünmü hele baharda KİM TUTABİLİR kim susturabilir bizim şarkımızı :cat:

Pek bir devrimci ruhlu gördüm seni abi:p

Fakat haklısın sonuna kadar millet evinde sobasının dibinde pineklerken biz diyar diyar geziyorduk gezeceğizde:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar