İzmir Yunanistan Turumuzun Kalampaka (meteora) ayağı video derlemesi :)

Eşimle bayalı için ağustos ayında izmir - ipsala - kavala - selanik - kalampaka - patras - atina - çeşme yaptık. Motorumuz xmax 250 idi. Güzel ve eğlenceli bir seyehat oldu. En keyif aldığım aşaması kalampaka kasabasında ki meteora bölgesiydi. Go pronun şarj kablosunu unutunca da en güzel yeri videoya aldım sadece :mrgreen: Havalarda soğuyup evde oturma süreleri uzayınca dedim bi videoları derleyelım artık. Elimden geldiğince akıcı bir video yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz. Önemli Not: Siz linç etmeden söyliyim kasksız sürülen bölüm iki güneş batımı izlenen alan arasından birinden diğerine geçmek için 200m lik bir bölümde çekilmiştir :cat: :mrgreen:

Keyifli bir gezi, güzel bir video.

Karşıyaka'dan selamlar.

İzmir Üçkuyular'dan selamlar. Hocam bizde eşim ile vizeler bitmeden benzer bir seyahat planlıyoruz. Tanışsak sizlerden bilgi alsak.

İzmir İl Temsilcisi
Kankacım sırf yorum atmak için giriş yaptım 10 numara olmuş :)

Ramço kıskansın :mrgreen:

Faceden takip ediyodum zaten harika gezdiniz vallaha çok şanslısın :)

Artık gezi bittigine göre bi enduroya geçsen diyorum :D

İzmir Üçkuyular'dan selamlar. Hocam bizde eşim ile vizeler bitmeden benzer bir seyahat planlıyoruz. Tanışsak sizlerden bilgi alsak.

Aleyküm Selam dostum. Müsait bir zamanda tanışabiliriz tabiki bende gitmeden önce motorcu giden arkadaşlardan bilgi almıştım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------

Kankacım sırf yorum atmak için giriş yaptım 10 numara olmuş :)

Ramço kıskansın :mrgreen:

Faceden takip ediyodum zaten harika gezdiniz vallaha çok şanslısın :)

Artık gezi bittigine göre bi enduroya geçsen diyorum :D

Eyvallah kardeşim. Gelcem gelcem dedin bi türlü gelmedin özlettin kendini bir ara mutlaka görüşelim :) Valla şimdilik inazumaya geçtim stabilize yollarda takılıyorum :)

Kembooo harika bir gezi olmuş.
Video içinde eline sağlık.
Daha nice gezilere diyelim. :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Bir evlilik insanı nasıl değiştirmeden tavizden uzak hayatını yaşatmaya devam eder ahanda canlı örneği ama istisna bişey bu :)
yolunuz açık olsun kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar