İzmir Yamaha WR250R Görselleri

İzmir'i gören bir tepede arkadaşımın beni artçı olarak çıkardığı bir yerde boş durmayarak bir kaç fotoğraf çektim :)

Fotoğraflara buyrun :)

r5qrZG6.jpg
[/IMG]

a35EmqF.jpg
[/IMG]

2h8pKrx.jpg
[/IMG]

aycFCrM.jpg
[/IMG]

zkpY8kZ.jpg
[/IMG]

http://izmire.blogspot.com.tr/2016/05/cross-motora-artci-olursam.html

bu motoru supermoto mu yapmalı yoksa bu motoru supermoto mu yapmalı?

O Egzoz boğazı neden öyle kızarmış görünüyorki :) Paslanmış diyemi öyle görünüyor?

Bu seviyede bi spormoto olsa keske ülkede

Yapilir mi aceba crossdan spormoto ?

CRF250 alıp sm yapma hayalim var. Hatta Yurtdışından motora uygun supermoto kiti siparisi verebiliyorsun. Supermoto olması için gerekli bütün parçaları tek pakette motorun modeline uygun şekilde yolluyorlar
KIT-PRO-2.jpg

250 cc süpermoto kulağa çok komik geliyor :) Ha görüntü olarak olur tabi.

ya ne? 600'lük cross motor mu var? supermotonun çıkış noktası zaten küçük hacim hafif cross motorlar.

Küçük hacim kısmı doğru fakat eksik olan kısım 2 zamanlı olmaları. Daha sonralarda cross ve enduro motorlar ile yapıldı. Yani sadece cross değil. Supermotonun kafada ki kaba şekli olabildiğince ufak boyut ve olabildiğince büyük kuvvet.

90 lı yılların başı, fabrikasyon ilk süpermoto geçer; kendisi 600 cc dir.

Gilera%20Nordwest%20600%2091%20%203.jpg

Bu da yeni nesile örnek sayılabilecek bir model. KTM 990

10161_44f87103b6162d_o-01.jpg

Ya da başka bir örnek.

Bu benim şahsi fikrimdir. Dediğim gibi görüntü olarak on numara olur, fakat benim için hep eksik kalır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250 cc supermotocuk

Deep_far çıkılan yer hakkinda bilgi alabilirsek supper olur. Crf kaldirir mi denemek lazim

Haritada konum ekleyecektim ama yapamadım kusura bakmayın.

Şu şekilde anlatayım Kaya İzmir Termal Otel önünden yürüyüş yolunun içerisinden motor ile girdikten sonra tabelalı bir alan geliyor, ordan tam sağa yukarı dik bir toprak bayır var o yolu izleyerek çıkılıyor. Çıktığımız yerde Teleferik altımızda kalıyordu. Üstten izleniyordu. Crf nin çıkacağını düşünüyorum. WR250 kullanan arkadaşın önceki motoru WR125 idi. O motorlada çıkıtığını söylüyordu.

wr 250 kullanmamışlar atlamış hemen 250 cc supermotocuk olur diye, onu spormoto yapsan nasıl bı vıraj ve çılgın bı alet olur bılıyo musun? yada spormoto nedır ne degıldır bılıyor musunuz? Gene delirdim cahillikten neyse buraya ansıklopedi gibi yazmıyım,

wr i superın superı bı spormoto yaparsınız ama 4 5 kagıt tutar galıba

Haritada konum ekleyecektim ama yapamadým kusura bakmayýn.

Þu þekilde anlatayým Kaya Ýzmir Termal Otel önünden yürüyüþ yolunun içerisinden motor ile girdikten sonra tabelalý bir alan geliyor, ordan tam saða yukarý dik bir toprak bayýr var o yolu izleyerek çýkýlýyor. Çýktýðýmýz yerde Teleferik altýmýzda kalýyordu. Üstten izleniyordu. Crf nin çýkacaðýný düþünüyorum. WR250 kullanan arkadaþýn önceki motoru WR125 idi. O motorlada çýkýtýðýný söylüyordu.

Tesekkur ettim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wr 250 kullanmamışlar atlamış hemen 250 cc supermotocuk olur diye, onu spormoto yapsan nasıl bı vıraj ve çılgın bı alet olur bılıyo musun? yada spormoto nedır ne degıldır bılıyor musunuz? Gene delirdim cahillikten neyse buraya ansıklopedi gibi yazmıyım,

Güzel kardeşim hepsini biliyorum sıkıntı yapma. Önce Türkçe konuşmayı öğren, sonra gel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar