İzmir - Urla (Demirciler) Gezisi

hay allah ya ben bugün bu arkadaşlardan 3 4 motoru sahil yolunda gördüm bilseydim bende giderdim onlarla nasıl haberleşiyotlar anlamadım ki biride yol gösterse

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sucuğu buldum mangal yok:pr:

Paylaşım için teşekkürler:cat:

Evet Trde tekiz desek yeridir.:):)
İstanbul merkezli bi türk scooter sitesinin İzmir şubesiyiz. :):)

bende üyeyim o siteye scooturk.net degil mi ?
:)
cuma akşamı toplantının ardından pazar günü gezi iyi olmuş,inşallah bende bir sonraki toplantıya izmirin ilk üyesi olarak katılacagım , saygılar :wiinkk: :cat:

bende haftaya orada olacagım titusta atv turuna katılacagım inşallah fotolarını buraya koyarım ben dag ylunu bilmiyorum nereden gidiyor o yol

arkdaşım ben urladayım pzar gnü urlada olmucam ama btn hafta merkezdeyim elit optikte yardımcı olurum hatta telefonumuda bırakim bu traflarda bişeye ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince...

CBA

bende üyeyim o siteye scooturk.net degil mi ?
:)
cuma akşamı toplantının ardından pazar günü gezi iyi olmuş,inşallah bende bir sonraki toplantıya izmirin ilk üyesi olarak katılacagım , saygılar :wiinkk: :cat:

Evet aynen site o reklam olmasın diye yazmadım..
senide aramızda görmekten mutluluk duyarız....:):)

Her organizasyonda 2şer 2şer artıyoruz yaw..
Bugün gezi dönüşü arabalı vapurda beverly 250 li bi abiyle tanıştım o nunda haberi yokmuş o da gelmek isterim dedi..:):)

sadece bu geziler için scooter bile alınır :p ( gerçi benim yedekte bir an 125 var )

Scooterlerin bir araya geldiği gezi çok güzel olmuş.:cat:

Paylaşım için teşekkürler.:)

sadece bu geziler için scooter bile alınır :p ( gerçi benim yedekte bir an 125 var )

bıze katılmak ıcın scooter kullanıcısı olmanız sart degılkı.sadece dıger sıteden gelen ısım adı altında cıkıyoruz.sızlerıde aramızda gormekten zevk alırız.bu arada sızın gezılerıde takıp edıyorum,sızlerde harıka gezıyorsunuz.yakın bır zamanda beraberce cıkalım.maksat kafalar denk olsun,Şeref.

siz gerekli düzenlemeleri yapın, daha önümüzde çok güzel günler var,YOLU MOTORDAN GEÇEN HERKEZLE BİRGÜN BİR YERDE KARŞILAŞIRIZ :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar