İzmir - Urla (Demirciler) Gezisi

İzmir Urla Demirciler gezisi 10 motor toplam 12 kişi ile bugün gerçekleştirildi. Gözleme ayran yerine son anda mangalda sucukta karar kıldık. Hava nefisti, çok neşeli ve zevkli bir gezi oldu. Grup tam uyumluydu.

img0232medium.jpg

11.45'de Üçkuyular iskelesinde Aliağa'dan gelenlerle birlikte buluştuk.

img0241medium.jpg

Normal yoldan değil, Limontepe üzerinden dağlık yollardan Urla'ya gitmek üzere yola çıktık. Yol düzgün ve virajlıydı. Küçük bir dinlenme molası.

img0247medium.jpg

Tepelerde köye yakın bir yerde biraz oturup birer çay içtik.

img0254medium.jpg

Demirciler plajına motorları park ettik.

img0255medium.jpg

Arka tarafta da deniz manzarası.

img0268medium.jpg

Bir dalgıç elbisesini denizde yıkmakta. Anlaşılan deniz sezonu yakın. Biz de mayolarımız olsaydı bir dalıp çıkacaktık.

img0276medium.jpg

Mangaldan sorumlu arkadaşlar iş başında.

img0269medium.jpg

Sucukların dumanı üstünde. Fotoda bile ye beni diyor.

img0275medium.jpg

Ekmek arası sucukları hazırlayan Tolga'ya, eşine ve çağatay beyin eşine ayrıca teşekkür ederiz. Ellerine sağlık

harikasınız inşllh sizlere katılacağım günleri ümitle bekliyorum.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
valla sucuklar çok güzeldi ama en az onun kadar yaptıgımız dağ yolu yolculuğuda güzeldi tekrar teşekkür ederiz organizasyonu hazırlayan arkadaşlarımıza

off açlıktan midem kazınıyordu bu resimleride görünce hepten kafayı üşütücem güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekürler

daha önce bizde gitmiştik çok güzel bir yer hele burunda ki ada süper sanırım siz oraya gidemediniz biraz yolu bozuk yani balçık çamur vardı

Evet gerçekten harika bir hava vardı. Bugün sahil yürüşüm sırasında sizleri gördüm. Resimler teşekkürler. Elinize, yüreyiğinize sağlık. İnş. hep beraber daha güzel gezilere katılmak dileği ile, hoşçakalın. :rendeer:

hahaha ben bu plajda meşhur olmuştum :)

valla iyi eglenmişsiniz belli allah içinize sindirsin anlaşılan bugun izmirli motosiklet sevenler izmir in dört bir yanına dagılmış iyiki hep beraber degilmişiz yaklaşık 50 motosiklet olurduk herhalde polis te bizi yolları kapatıyoz diye dagıtırdı :queen:

işallah bir gün beraber gezeriz:rendeer:

İlk defa yalnızca scooter dan oluşan bir grup gördüm; çok güzel görünüyor :cat:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
img2330.jpg

Toplantı yerimiz Üçkuyular iskelesi
img2338.jpg

dağ yolunda zırt pırt durduğumuz anlardan biri :)

img2351.jpg

ilerlemeye başladığımız anlardan biri :)
img2361.jpg

yine durduğumuz anlardan biri :) (bir tanede kendi resmimizi çektik fırsattan istifade)

img2365w.jpg

veee büyük an çay molası :)
img2380.jpg

sezona sıkı basladık.daha km yapılacak cok yerler var.ege bolgesınde ayak basmadık yer kalmıyacak gıbı gozukuyor.Şeref

bende cuma günü demirdili kaçamagı yapmıştım cok sakin bir yer fotolar için teşekkürler :cat:
sizleri tanımıyoruz neden toplantılara gelmiyorsunuz ??

demiş ya bi scooter stesinde scooter izmir grubu arkadaşlar.

scooter alırsam katılırım size artık :p

bende haftaya orada olacagım titusta atv turuna katılacagım inşallah fotolarını buraya koyarım ben dag ylunu bilmiyorum nereden gidiyor o yol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar