izmir ülkü yarış pisti hakkında

Merhaba Forum,

Ben an itibariyle izmirde yaşıyorum ve izmir ülkü yarış pistine girip dönmek istiyorum. Daha önce giren var mı? Girebilmek için illa pist günü mü olması gerekiyor. telefonla arıyorum açmıyorlar, mail atıyorum cevap vermiyorlar. Nasıl bilgi alabilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

yok mu arkadaşlar bilen?

bilen duyan yok galiba bende bilmiyorum ama merak ettim Facebook, Twitter sayfası filan yok mu

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
belli bir çalışma şekli yok ki o pistin.
bilgi için gidip görüşmeniz gerek.

Dostum orası çok keyfekeder çalışan bir yer. Hiç bulaşma. Sinir olursun yani.

Kenan Sofuoğlu milletvekili olmak yerine gençlik ve spor bakanlığının başına gelseydi keşke.

Ülkenin her yanına ufakta olsa pistler yapılmalı. Gençler yol yerine buraları tercih etmeliler. Yollardan ceset toplanmasının önüne geçeriz pist yaparak. Tofas şahinciler yollarda drift yapacaklarına buraya yönlendirilmeliler cüzi bir ücretle.

Spor konusunda çok gerideyiz. Spor denince akla tek gelen şey futbol basketbol oluyor.

Kimse üzerine düşeni yapmıyor...

cumartesi yapilacak transanatolia baslangici icin kullaniliyor su siralar,haftaya sansini denersen daha iyi olur gibi

gidip konuştum bugün biz size haber veririz dediler sanırım girebiliyoruz piste

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar