izmir ULAŞILAMAZLAR gezisi

elimde bir kaç resim daha var ilerleyen dönemde basarız artık onları da .

Son düzenleme:
s6300082.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:00 AM ----------

sdc110889485965.jpg
[/URL][/IMG]

BBİ..... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Birileri Bizi İzliyor..... :queen::queen::queen:

Bizi izlemeye devam edin.... :queen::queen::queen::queen:

Demekki millette yazacak derman bırakmamışız.... :p:p:p:p:p:p:p
Resimler ortada... Dostluk arkadaşlık mangal semaver ne ararsan var.... Daha ne isteriz ki?....

haklısın valla sizin semaver ateşinde herşey yanar gider tatlı bir muhabbet kalır:cat: valla millet yoruldu sizin gezilerden. neyse balık işi ne zaman?

Bekiri semizlik besliyoruz.... Semirmiş değil mi?... Eeee Ağustos ta asker bu adam.. Acısını şimdiden çıkaracak... :wiinkk:

annaaaaa belki beraber gideriz askere:queen::queen::queen:

Bu son yazım abi 15ay yokum piyasalarda KOY gezilerini bensiz yapıcaksınız:pale:

bekir bakarsın tertip oluruz senle:queen::queen:

yaktın beni cengiz abi kusadasında olup da ugramadıgım arkadaşlar tek tek hesap soruyor fotoları görünce :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 AM ----------

:salut: haftaya artık tek tek ziyarete gidecez senide götürecem ..

gaziemirden gecerken beni de alın bikere ben havuz cay istemem sadece sürmek istiyorum hep tek gidiyom bi kerede kalabalık gidelim zevkli olur

yaktın beni cengiz abi kusadasında olup da ugramadıgım arkadaşlar tek tek hesap soruyor fotoları görünce :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 AM ----------

:salut: haftaya artık tek tek ziyarete gidecez senide götürecem ..

bence senin yaptığın çok ayıp arkadaşlarınada uğra bizdende selam söyle AMA BİZE ELLEME :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar