[izmir]fuar organizasyonu ile ilgili bir teklif
arkadaşlar bildiğiniz gibi bir otobüs organizasyonumuz var,tamam fuara gideceğiz ,ama nasıl? kimseden belli bir fikir çıkmadığı için bu konudaki bir teklifimi size sunmak istedim,evet ilk konuştuğumuzda plan otobüsle fuarın önüne kadar gitmek ,3-4 saat gezdikten sonra metro ile şehir merkezine dönmek ve serbest olarak gezdikten sonra gece(24:00) taksimde buluşup otobüsümüze binip geri dönmekti.
ben bu konuyu araştırdım,akşam toplu bir yemek planladım,sanırım aramızda istanbulda çok fazla yer mekan bilen arkadaş yok ,çok samimi arkadaşım ve istanbulda kurye olan yusuf'la(delimengi)bu konuyu görüştüm,beylerbeyi tarafınında (anadolu yakasında üsküdarı 5-6 km geçince) güzel ve makul yemek yenecek yerler olduğunu öğrendim,kendisi şu anda bizim için fiyatları araştırıyor.şimdi benim teklifim şu;
sabah kadıköy'de kahvaltı (tahminen varışımız 9:00 civarı olacak)
kadıköyden karşıya vapurla geçiş
vapur(sirkeci)-tranvay(aksaray)-metro ile fuara(yeşilköy) ulaşım(toplam gidiş 3,60 ytl)
fuarda 2-3saat gezdikten sonra şehir merkezine metro ile ulaşım(1,30ytl)
akşamüstü tahminen 19:00 civarı karşıya üsküdara geçiş
20:00 civarı akşam yemeği için önceden rezervasyon yaptırdığımız beylerbeyi'ndeki restauranta giriş(fix menü için görüşmeler muhtemelen yarın neticelenecek)
ve gece 24:00 te otobüs bizi beylerbeyinden alacak,yola çıkacağız
bu fikir için yorumlarınız benim için önemli,benim amacım birlik beraberlik,ama çoğunluk istemezse herkes kendi kafasına göre takılsın derim,gece de buluşur bir toplanma yeri ve saati belirleyip otobüse biner döneriz?
ne dersiniz?