[izmir] Tüm İzmire Davet ( Motosiklet Fuarına Gidiyoruz )

sorun yok dostum,gelmek istersen görüşelim,hemen hemen her hafta bulumalarımız oluyor,buyur gel müsait olursan,forumlarda duyurular bölümünden takip edebilirsin:)

denizlili motorculardan tam destek bekliyoruz gerisi nerede zaman daralıyor açıkta kalmak var ege bölgesi türkiye ab hatta dünyadan katılım bekliyoruz marstan istek var gelirlerse açıkta kalırsınız :queen:

iik defa motorcularla iki tekerlekle değil bi çok tekerleği olan araçla yol yapıcam çok zevkli olacağına eminim gitar getirmeyi unutmayın:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kenan biraderim bi liste yap bakalım kimler geliyor ????????

evet izmir bu kadarmı cengize katılıyorum ateşide ben verecegim yak cengiz yak.organizasyonda emegi gecenlere teşekkürler.

Haydi Denizli nin horoz ları Aydının efeleri istanbula fuara gidiyoruz .:) :)

yokmu katılan???hadi gari.:) :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi arkadaşlar yaa

ne kaldı önümüzde zaman olarak

kalkıyoo kalkıyoooo ... ... ... yazdırın isimlerinizi ...

ben sokaktan adam toplamaya başlayacağım :pr: haydi be daha listeye ilave edilen yokmu

biz koyunmuyuz ???? :mrgreen:

bu hafta cenkis abinin dediği gibi bi buluşma daha organize edelim,gelmek isteyen arkadaşlar olabilir,bu arada sayımız resmi rakamlara göre 23:salut: ama gayri resmi rakamlara göre 26:cat: ,ama kapora almadan listeye kimseyi eklemek istemiyorum,çünkü geçen hafta toplantıda hiç tereddüt etmeden çıkartıp veren arkadaşlara karşı ayıp olacağını düşünüyorum,eğer durumu şimdi müsait olmayan ama ben geleceğim diyen varsa benimle yahut kenan'la özel msj yoluyla veya 0 535 959 16 52 telefonla irtibata geçsin:wiinkk:

son haftaya kadar benden süre isteyen var 4 kişi haber verecek ona göre araç bakalım :wiinkk:

arkadaşlar,listemizin son durumu bu şekildedir,hayırlısıyla haftaya bugün bu saatlerde yola çıkmaya hazırlanıyor olacağız,toplanma ve haraket yerimiz atatürk lisesi önü,toplanma saatimiz 23:00 ve haraket saatimiz(teker dönüş saati) 24:00 son ana kadar katılım olabileceğini düşünüyoruz,katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj veya msn yoluyla bana,EgeKnn veya apv41'e ulaşabilir,kapora verenin ismini listeye ekleyeceğim(ayrıca bana 0535 959 16 52' dan ulaşabilirsiniz

:cherry: :rendeer: :bounce: :wiinkk: :cat:

tek gidiş ne demek :mrgreen: orada kuzu keseceğiz sanıyordum YOKSA YOKSA kankamımı HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR kestirmem ( onu ben keseceğim):queen:

hadi izmir otobüstede yaşamak istiyorsanız ve sağlığını düşünenler yanında kask getirisn cengiz abi av a çıkmış :cherry: :mrgreen:

Butun siteler otobus ayarlıyor fuara gelıyorlar bizimkilerde TIK yok diyordum bende...
Hadi bakalım İzmiiirrrr..... Bekliyoruz...

arkadaşlar otobüs tutuldu,2005 model TEMSA SAFİR ile gideceğiz,farkı bizimle yaşayın :p deeermişim:cherry:

adımıza düşen fark ne ise ben razıyım otobüs olsun bizim olsun en janjanlısından izmire ve izmirli motorculara bu yakışır ben son anda gelenleri alacağım yanıma AV BAŞLADI yanlız bunun intikamını alacağım gelmeyenlerden almazsam otoyolda benzinsiz kalayım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar