Ozellikle sana veya sorularina takilmiyorum cunku seni tanimiyorum duruma genel bakisim boyle
daha gidon nedir bilmiyorsunuz "umarim şakadir bu" ve hersey bitmis ,motosikletin herseyini ogrenmiste kafasina takilan seyler bayan suruculuk olmuşbayan surucu asssa bayan surucu yukari sadece komiksiniz gercekten ogrenmek isteyen adam once onlari sorar ,ogrenir ,teknik sorar nebileyim .. actigin konular dikkat cekme amacindan ote gitmiyor daha fazla birsey yazmayacağım
kontra için video atacaktım sonra vazgeçtim. ceydamer in uslubunu itici buldum. Burada sormak yerine kontra tekniği diye google ye yazsan aea nın videoları direk çıkıyor zaten.Bende biraz dikkat çekme çabası sezdim doğrusu.
Ozellikle sana veya sorularina takilmiyorum cunku seni tanimiyorum duruma genel bakisim boyle
daha gidon nedir bilmiyorsunuz "umarim şakadir bu" ve hersey bitmis ,motosikletin herseyini ogrenmiste kafasina takilan seyler bayan suruculuk olmuşbayan surucu asssa bayan surucu yukari sadece komiksiniz gercekten ogrenmek isteyen adam once onlari sorar ,ogrenir ,teknik sorar nebileyim .. actigin konular dikkat cekme amacindan ote gitmiyor daha fazla birsey yazmayacağım
Gidon ne?
Böle bişimi acaba?Sizin Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
http://i.hizliresim.com/MEkRb6.jpg
Yeni başlayan bir insanın gidon kelimesini bilmemesi bence çok normal.Bunun neresi komik anlam veremedim.Bende izmirdeyim şuan motosikletim yok ama günde ortalama 2 saatim trafikte geçiyor servisle çiğliden başlayıp, ataşehir, mavişehir, bostanlı, karşıyaka, tersane, bornova güzergahından manisaya gidiyorum tabi dönüşü daha detaylı tam içlere giriyoruz bornova, tersane, alaybey, aksoy, girne caddesi, bostanlı içleri, çiğli istasyonaltı gibi baya dolaşıyoruz yani bence trafikte izmirde pek sorun çıkmıyor ancak motosikletli bayan sürücüye tepkileri nasıl olur bilemem.Ama siz minibüslere ve taksi şoförlerine dikkat zaten trafikte tecrübeniz varmış biliyosunuzdur.Bide o üniversite caddesine çıktığınızda gençlere dikkat edin.
Tamam nasıl biliyorsanız öyle yapın ben herkes herseyi hemen bilecek bilmiyorsa cok komik demiyorum.
Burda motor tavsiyesi olsun vs konular aciliyor kac defa denk geldim ve erkek uyeye ,bu konulardan var neden bakmiyorsun? Bunu google yazsan bulursun diyen en az 1 kisi cikiyor konusunada tas catlasin 5 yorum geliyor
Kadin gelince herkesin bi kanatlari eksik oluyor gidon ne demek o bile aciklaniyor6-7 sayfa yorum düşüyor yalan mı ? Idam sehpasi filanda kurdugum yok cok engin bilgilerede sahip degilim ama her gelen bayan uyenin istisnasiz "bayan surucusu trafikte, bayan surucu bilmem ne konularindan kimse bikmiyor her defasinda sayfalarca yorum evet bu çok komik bu benim egom veya kompleksimle alakali degil
motora yeni baslamiş biri olarakta trafik kafana takilamaz demiyorum takilir tabiki ama "bircok eksigim varsa " bayan surucu trafikte konusu ilk acilacak degil son konum olurdu o" gidon ne demek onu bilmiyorsun"u aaa bilmiyor ne komik diye soylemedim once motoru anlarsin ,ogrenirsin sonra akla gelen sey trafik olur cidden birsey ogrenmek isteyen biri icin bu kadar
Surus tekniklerini konuyu acmadan okusan kontrayida sormazdin " simdi kalkip elestirdikten sonra link atip zaten okuyordum vsvs okumaya gerek yok amacina ulastiysan ne mutlu
Benim lafımı bana yöneltmeden önce doğru düzgün okusaydın keşke "he he" diye gülüp kendini rezil etmezdin "ilk etaplarda" kelimesi sana neyi hatırlatıyor. Ben acemi olduğum için kısa metraj güvenli alanı seçtim, ee noulmuş yani?!
Bu soruların senin kafana takılmamış olması benim kafama takılmayacağı anlamına gelmiyor. Senin aklına taktığın konuları da şu an ben takmıyorum; Mesela; bende senin gibi başkasının aklına takılan soruları didik didik edip altından eleştirecek bişi bulmak için kendimi zorlayacak kadar başkasının cümlelerine takılmaz, gider kendi sorunlarımla uğraşırdım.
Aynısını tavsiye ederim, kişiye daha yararlı oluyor.