Izmir Tayfasi Pazar Günü ( Yarin ) Foçadayiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT izmir tayfası dün akşam toplantıya katılan arkadaşlarımız zaten biliyolar fakat toplantıya katılamayan arkadaşlarımız var onlarda sitemizden takip ederler umarım yarın hava güzel olması aşırı yağış olmaması durumunda foçaya gidiyoruz ..........:wiinkk:

Buluşma yeri...................................soğukkuyu kavşağı Türk Petrol önü

Buluşma saati................................. 10.30 11.00 arası

Hareket saati................................. 11.30

Son düzenleme:
Arkadaşlar Allah nasip edeerse yarın 10,30 soguk kuyuda görüşmek üzere hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum izmir tayfası ve motorsiklet.net üyeleri

inşallah yagmur yagmaz ama foca cok soguk olur genede izmir tayfası olarak katılımın fazla olmasını dilerim haydi arkadaşlar

ya arkadaşlar ben gelmek istiyorum ama ............................ biliosunuz sebebi sabit rıder ım yok yoksa gelmek için can atıyorum:wiinkk:

en son gezide bindiğin motorun arkasına bağlıyacam seni sabitliyecem :pr:

yarın %90 yağmur olcak olsada olmasada ben gelemiycem sebebini biliyosunuzdur öğrencilik bu devirde zor iş işallah başka zaman giderseniz size iyi eğlenceler:rendeer: :cat:

merhabalar izmir tayfası... umarın yarın hava çok güzel olur ve iyi vakit geçirisiniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
simeranya kendini tanıtsan diyorum :)

Arkadaşlar hava durumu beni değil ama motorumu bozabilir romatizmaları azarsa gelemeyebilirim (nede olsa 56 yaşına girecekyeni yılda)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hehe gruba yeni bir üye kazandırdım demek ne mutlu bana :) umarım gezilerimize de gelirsin birgün :)

teşekkürler özkan.:cat: one_way olabilir ama bir sorun var... arkadan çarpmalar oluyormuş gurupta korktum ben:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn arkadaşımızı arkamıza almazsak arkadan çarpmalarda olmaz korkma semiha :p

Arkadaşlar bu günkü geziye varsa katılamayacağım giderseniz hayırlı yolculuklar

A ne olacak canım One Way in arkasına binmezsen problem yok sen de kullanmyı öğren direkşiyona geç . hangisin o zaman hem zevkli, hem masrafsız ,hem güvenli olduğunu anlama şansın olur.

honda 600cc yardım lütfen

selam arkadaşlar ben Manisadan engin sizleri uzun süredir. takip ediyorum ve sayfaları inceliyorum ve bende icimdeki tutkuyu bu yüzden uyandırmak zorunda kaldım.ben makine alacağım ama bu konuda bilgim yok
alacağım makine honda 600cc lik makina 1996 model (ikinci el) ybr midir cbr midir bilmiyorum bu marka ve model makinalar nasıldırlar bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.fiyatı nerelerde olmalı böyle bir makinanın...herkese teşekkürler.::sos:: ::sos:: ::sos:: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar