- Konu Yazar
Merhaba,
8 Ekim akşamı anlaştığımız gibi Levent Marina önünde buluştuk.
Kısa bir fikir alışverişinden sonra yakınlarda bir yere gitmeye karar verdik. En yakında İnciraltı vardı tabiiki.
Egeknn ile ikimiz yakınlardaki markete alışverişe gittik. Alışveriş arabasını doldurup kasya geldik ve kasiyer aldıklarımızı okutup elimize vermeye başladığında grupta motoru üzerinde eşya taşıyacak yeri olmayan iki motorun bizimkiler olduğunu hatırladık.
r:
r:
r: Tabiiki artık çok geçti, ne salağız diye söylendikten sonra poşetleri elciklere asıp piknik alanının yolunu tuttuk.
Egeknn "ben çok pis ateş yakarım, kebap yaparım" deyip işe koyuldu.
Bu arada APV 41 "ben salatayı hazırlıyorum" deyip kola içiyordu ama böyle yakalandı.
Ateş hala yanacak...
APV 41'i salata hazırlarken görüyorsunuz
Motorları resimdeki arabanın yanına park etmiştik. Daha sonra arabanın içindeki çift günün konularından biri oldu. Saatlerce güneşin altındaki arabanın için ne yaptıkları bizim için hala bir muamma :mrgreen:
Sonunda ateş hazır
Kolasını bitiren APV41 salata yaparken
Piyade çift hala hayatta mı
diye kontrol ediyor.
APV 41
EGELİM
PİYADE
EGEKNN
Arada bir arabayı kontrol ediyoruz, hala oradalar. Sanırız artık buharlaşmışlardır diye düşünürken aracın arada bir motoru çalıştırp klimayı açtığını fark ediyoruz.
Aldığımız maşa ve ızgara telini egeknn'e verdik. Artık onun sorumluluğu her geziye maşa ve ızgara teli getirmek :mrgreen:
Yan masadan birine çektirdik bu fotoğrafı
Oturanlar sırasıyla: Derin, Piyade, Egeknn, Egelim ve APV 41
Dönüşte çay kahve içtiğimiz Türk Evi'nden bir manzara
Piknik yerleri
Çay içtiğimiz yerde eski motorcu bir amca vardı
En çok Piyade'nin Jinlun'unu beğenmiş, öyle dedi. Deer 152 en kötüsüymüş.
Amcayı ekspertiz sırasında görüyorsunuz :cherry:
Hava karardı evlere gidelim artık....
Bir tane de video
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=01GDNXTEV1QM13ADZ1OVBQD1RW
8 Ekim akşamı anlaştığımız gibi Levent Marina önünde buluştuk.
Kısa bir fikir alışverişinden sonra yakınlarda bir yere gitmeye karar verdik. En yakında İnciraltı vardı tabiiki.
Egeknn ile ikimiz yakınlardaki markete alışverişe gittik. Alışveriş arabasını doldurup kasya geldik ve kasiyer aldıklarımızı okutup elimize vermeye başladığında grupta motoru üzerinde eşya taşıyacak yeri olmayan iki motorun bizimkiler olduğunu hatırladık.
Egeknn "ben çok pis ateş yakarım, kebap yaparım" deyip işe koyuldu.
Bu arada APV 41 "ben salatayı hazırlıyorum" deyip kola içiyordu ama böyle yakalandı.
Ateş hala yanacak...
APV 41'i salata hazırlarken görüyorsunuz
Motorları resimdeki arabanın yanına park etmiştik. Daha sonra arabanın içindeki çift günün konularından biri oldu. Saatlerce güneşin altındaki arabanın için ne yaptıkları bizim için hala bir muamma :mrgreen:
Sonunda ateş hazır
Kolasını bitiren APV41 salata yaparken
Piyade çift hala hayatta mı
APV 41
EGELİM
PİYADE
EGEKNN
Arada bir arabayı kontrol ediyoruz, hala oradalar. Sanırız artık buharlaşmışlardır diye düşünürken aracın arada bir motoru çalıştırp klimayı açtığını fark ediyoruz.
Aldığımız maşa ve ızgara telini egeknn'e verdik. Artık onun sorumluluğu her geziye maşa ve ızgara teli getirmek :mrgreen:
Yan masadan birine çektirdik bu fotoğrafı
Oturanlar sırasıyla: Derin, Piyade, Egeknn, Egelim ve APV 41
Dönüşte çay kahve içtiğimiz Türk Evi'nden bir manzara
Piknik yerleri
Çay içtiğimiz yerde eski motorcu bir amca vardı
En çok Piyade'nin Jinlun'unu beğenmiş, öyle dedi. Deer 152 en kötüsüymüş.
Amcayı ekspertiz sırasında görüyorsunuz :cherry:
Hava karardı evlere gidelim artık....
Bir tane de video
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=01GDNXTEV1QM13ADZ1OVBQD1RW