Izmir Tayfasi 23 Aralik Buluşmasi

Kim daha çok çalışıyor?

• İzmir Tayfası

Oy: 16 84.2%
  • İstanbul motorcuları

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Yanıt olarak belirtebilirsiniz)

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
İzmir Tayfası (copyright) Bornova Teras Cafe'de olağan buluşmasını basın eşliğinde gerçekleştirdi.

10004626dg.jpg

10004631nj.jpg

Pis boğazlıkta Kenan herkesi geride bıraktı yine...:mrgreen:

10004608hi.jpg

15+ motor ve 20+ kişi toplandı...:flower:

10004665of.jpg

Cenkıs olağan konuşmalarından birini yaparken. Bu sefer konu grup sürüşü. Birazdan her kafadan bir ses çıkacak...:pr:

10004707rn.jpg

Erkan'a ayıp olmasın onun resmini unutmayalım...

10004613hf.jpg

Çekilen diğer resimleri de bekliyoruz...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili özgür önce bişeyi düzelteyim 15 motorduk fakat toplam katılım kişi olarak tam 27 kişiydik sonradan gelenlerde oldu sen ayrıldıktan sonra :cat:

evet egestar gazetesine bol bol fotoğraflarımızı çeken ve bizlerle konuşup sorunlarımızı ve düşüncelerimizi dinleyen motosiklet tutkunları olarak hepimizin ortak duygu ve düşüncelerine elçilik edecek olan muhabir arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz....:rendeer: gerçekten çok güzel ve faydalı bir geceydi bana kalırsa şimdiye kadar yaptığımız en anlamlı toplantıydı katılım oldukça iyiydi müsait olmamalarından dolayı gelemeyen bir kaç arkadaşımız dışında hemen hemen herkes geldi ( 27 ) kişiydik :cat: gazeteci arkadaşlarımızın söylediğine göre bizimle ilgili haberin çıkacağı sayı nın yılbaşından önce çıkma ihtimali varmış en kötü ihtimalle yılbaşından hemen sonra çıkacak ve sadece egestar gazetesinde değil ihlas kurumunun basın yayın bölümünde de işlenecek bu konu gazete çıktığında elimize ulaşacak haber tam sayfa çıkacak ve bu sayfayı siteden okunur net bir şekliyle aynen yayınlayacağım tüm arkadaşlarımız okusun diye ve gazetelerden temin edebildiğim kadarını da istanbula kargo aracılığıyla skull ( erhan ) arkadaşımıza ulaştıracağım kendisi de sizlerle bir şekilde paylaşmak ve incelemek isteyecektir......:cat:

:bestmt:

Süper Moderatör (BBRR)
Ege tayfasını canı gönülden tebrik ederim.....:rendeer:
bu tip toplantılarınızın devamlı olmasını dilerim...:cat:
kışın da motor binen tayfa olarak ellerinize sağlık....:bounce:

Moderatör (forrap)
Bende gecenin sonuna yetişebildim ancak saat 23:40 civarı orada olabildim amaç 5 dakikalığına bile olsa aranızda olabilmekti...Bu denli güzel organizasyonların İzmirde gerçekleşmesi gerçekten güzel.Bi kaç ay önce hiç bişey yokken bu gün koskoca bir İzmir Tayfası var ve her geçen gün daha da büyüyecek...Bu ortamın hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkürler:rendeer:

cok guzel gercekten tebrikler..izmirdeyim ama asker olarak iste ne motor var ne zaman..aslında daha sık takip edip carsı izinlerine denk gelen gezilerde size katılabilirim..hem tanısmıs oluruz..gorusmek uzere..oldukca basarılı gidiyoo...Devamm...bu arada "derin" logomu taklit etmissin :)

Moderatör (forrap)
onur_NX sen hala ulaştırmadamısın ya:silent: Ben acemiliği orada yapıp gidiceksin sanmıştım...Hatta bi uğrayamadık diye üzülmüştüm.Bi ara dediğin gibi izinleri denk getirebilirsen ben yada diğer grup üyelerinden biri seni de gelip alabiliriz toplantı,gezi vs.ler için.Bende Gaziemirde oturuyorum zaten(beyazevler):cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar gerçek güzel ve faydalı bir gece oldu.en azından trafikteki motosikletcçilerin dertlerini biraz olsun anlatmaya çalıştık

Arkadaşlar İstanbul tayfasını canlandırmak adına sizlerden bir kaç kişiyi transfer etsek diyorum yoksa ikinci lige düşecez bu gidişle :salut:

motorsiklet bence bir tutku ve bir yaşam sitili aranıza yeni katıldım umarım bu güzel yaşam şeklini beraber paylaşırız

Forumdan Uzaklaştırıldı
yinseli' Alıntı:
motorsiklet bence bir tutku ve bir yaşam sitili aranıza yeni katıldım umarım bu güzel yaşam şeklini beraber paylaşırız

arkadaşım seni taniyamadım.kendini tanıtırmısın acaba.

elbette paylaşabiliriz.

ben toplantıda aranızdan erken kalkmak zorunda kaldım ama yinede toplantıya katılım harikaydı katılan herkese teşekkürler:cat: :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
aferim alllkııııııışşşşş:cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar toplantıya gelemediğime cok üzüldüm. Birdahaki sefere inşallah
peki mevzu neydi ders notlarını kimden alıcam hocalar sözlü veya yazılı yaptımı yoklama yapıldımı bir bilgi verirseniz sevinirim yoksa ders kaynadımı ne dersiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar