Izmir Tayfasi 11 Aralik Gümüldür Gezisi Fotograflari

sadobey kardeşim yaz başında hurdadan aldık 1 -2 ay atıl kaldı plakası orjinal ama kağıtları yok temmuzdan beri kağıtlarıyla uğraşıyorum cünkü sahibi hakkın rahmetine kavuşmuş iş mirasçılarla olunca birde kırşehir olunca uzadıkca motoru toplamamda geçikiyor ne olacağı belli olmadığı için o şekilde biniyoruz hem böylede daha cok dikkat çekiyor değil mi

soranlara grupta BMW var diyoruz bizde ismi yeter hem onu önden yolluyoruz hava soğutması öyle kuvvetliki yoldaki sonbahar yapraklarını ve suları uçuruyor bizde temiz yolda gidiyoruz her gruba lazım bir tane

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava sogutmasına bir şaft ekleyip yukarıya pervane ekledikmi uçarsın bile o motorlan.:queen:

şaka maka ama toplanınca harika olacak o makina, birde üzerine LCD tv koyacaz ona harika olacak. söylemedi demeyin. (süpriz yapacaktı özkan abim ama azımdan kaçı verdi :cat: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya ben resimdeki sarı motor kimin anlamadım :)

Ah o BMW yi bir toplayıp modifiye edeceksin nasıl olur ama biliyormusunuz.. Tam bir klasik..:)

ben karakızın motorunu beğendim sanırım onun valla bravo bir bayanın race kullanabileceği aklıma gelmezdi çok yakışmış helal
motor suzuki mi çıkaramadım ama

puma007' Alıntı:
ben karakızın motorunu beğendim sanırım onun valla bravo bir bayanın race kullanabileceği aklıma gelmezdi çok yakışmış helal
motor suzuki mi çıkaramadım ama

dostum o motor karakızın değil okan abimizin ayrıca racıng değil enduro dur kendileri suzukı vstrom....... :pr:

motor binenin kılıç kuşananındır..senin olması gerekmez kullanman bile güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar