Izmir Tayfasi 11 Aralik Gümüldür Gezisi Fotograflari

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizi 3 motor gönderdiniz....

ama neyse yinede izmir tayfasının bayragını dalgalandırdık bu hafta ve gümüldüre kadar gittik. hava yine harikaydı....

Okan abinin liderliginde zevkli bir gezi yaptık gelmeyenler çok şey kaçırdı. :queen: (zeytin bile topladık arkadaşlar...)

işte çekebildiğimiz fotoğraflar... :cat:

Son düzenleme:
yılbaşında zeytinmi yicez :queen:

cenkis abiiiii :p

ellerine saglık bahtiyar güzel resimler yılbaşında meze olarak herkeze zeytin kenan sana yok:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
BMW çok klasik durmuş ... :)

V-Stormdan daha çok ilgi çekmiştir.:)

walla arkadaşlar herkes çok şey kaçırdı hava muhteşemdi saten gelemeyenlere çok kızdım çooooooook:farao:

-Pazar günü bizim düldülle (araba. yalnış anlaşılmasın.Motorum yok) yazlığa bakmaya gittim. (2 motosikletli grup gördüm ben ama önümde çok duyarlı bayan şöför yeşil ışıkta beklediği için etrafa dikkatli bir şekilde bakamadım).... Bende özdere 14 evlerdeyim.Haziran 20sine kadar finaller uzamasa 6 ay deniz 6 ay karada olacağım ama neyse girdik bir kere üniye bitirmek gerek.Özdereye yolu düşen tüm arkadaşları beklerim...
-Kış aylarında oralarda pek bir şey olmaz ama zeytin yerine mandalina toplasaydınız.Egenin en aromalı mandalini orada yetişiyor.(ziraatçi işi)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeş bende 14 evlerde yazlığım var seninle tanışmak isterim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
4 motor 6 kişiylen gezi bukadar zevkli olur yani....

:) haftaya nereyeeee, yani 3 gün sonra nireeee gitcezzz ????

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanırım foça diye bir fikir var.toplantıda konuşulacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
okan abi zeytinliğe bir gezi daha düzenleyelim evde çocuklar zeytin bekler :queen:

TAYFANIN tam olmadığı gezilerde böyle zeytin yersiniz işte ben sizi hiç aç bıraktımmı :pr: inciraltında mangal sahil evlerinde balık bahçevanda ızgara tirede kebap zeytinde kahvaltı kuşadasında mangal ayvalıkta sucuk partisi yaptık OKAN evlatlarımı açmı bıraktın canan doğu tayfasını toplamış balıkçı barınağını kapatmışlar erkan ne yedi emin değilim kenan bolca rüzgar yemiş ben gördüm ben zaten 18 kızla kafayı yedim evde İZMİR TAYFASINI yanlız bırakmamak lazım ama ister istemez bazen işler uymuyor ÖNCE AİLE BABASI sonra motorcuyum size söz baharda telafi ederim

Yok abi biz bu sefer tandır keyfi yaptık ac kalırmıyız hiç ama sizi de aramadık değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
APV41 Abi zeytinler olmadan nasıl yicazzz, Daha beklemesi lazım o zeytinciklerin... Gittik 1 kg tandır yedik valla, söyleyipde canınız çekmesin dieee yazmamıştım yukarılarda ama yazayım bari...

tadıda güzeldi hani, yol üstü güzel mekan.... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

abi seni listeme ekledim... fakat pek online bulunamıyorum. ama online olunca konuşuruz artık.... :cat:

Son düzenleme:
pazar günü foça yapabiliriz, Doğu ve Gökhan abiyle de görüştük ayrıca yılbaşı programı ile ilgili uygun bir iki yer var hep birlikte gidip görmekte yarar var:cat:

merhaba İzmir nasılsınız ;) :rendeer: Selamlar sevgiler. Gezilere Rene'yide götürsenize gezememekten şikayetçiydi. Cafe den çıkamıyor çocuk yazıktır günahtır.

BMW çok güzel ama bakımsız göründü bana. Allah sahibine bağışlasın.

Sadobey' Alıntı:
merhaba İzmir nasılsınız ;) :rendeer: Selamlar sevgiler. Gezilere Rene'yide götürsenize gezememekten şikayetçiydi. Cafe den çıkamıyor çocuk yazıktır günahtır.

BMW çok güzel ama bakımsız göründü bana. Allah sahibine bağışlasın.
BMW güzel ama o motor 1950 model müsadee et de olsun o kadar:p

Oturup üstünde sesini dinlemek lazım o güzelliğin. Karakız nasılsın? Bir ara biryerde original BMW parçalarını toplayan ve satan bir yer oldugunu duymuştum. Maslak tarafında. M

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar