Izmir ''suyun başında motor ıslattık''

Gıda sektöründeysen İzmirde pazar tatilini unutacaksın... :p:p:p

Ama pazar gezmelerinin tadı bir başka.... :cat::cat:
abi aynen tam üstüne bastın:) uzun zamandır takip ediyorum siteyi daha 2 toplantıya katılabildim biri teras geçen kış ,diğeri burda karting :) uzun zaman oldu yani aslında hafta içi aksam üstleride böle ufak toplantılar yapsak ne güzel olur pazar çalışan var, çalışmayan var :):):)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi aynen tam üstüne bastın:) uzun zamandır takip ediyorum siteyi daha 2 toplantıya katılabildim biri teras geçen kış ,diğeri burda karting :) uzun zaman oldu yani aslında hafta içi aksam üstleride böle ufak toplantılar yapsak ne güzel olur pazar çalışan var, çalışmayan var :):):)

İşallah denk gelir, beraber de gezeriz... :cat::cat:

ya sizde hiç vicdan yok mu? aramızda askerden yeni gelmiş olanlar olabilir canları mangal çekebilir, buz gibi su başında sarı sarı arpa suları çekebilir vs vs.

neyse bi dahaki sefere inşallah

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya sizde hiç vicdan yok mu? aramızda askerden yeni gelmiş olanlar olabilir canları mangal çekebilir, buz gibi su başında sarı sarı arpa suları çekebilir vs vs.

neyse bi dahaki sefere inşallah

Çok ani olan bir olaydı.... Cengize hadi kalk didelim dedik... Kalktık gittik... :p:p
Planlı olsa haber vermezmiydik lem... :wiinkk::wiinkk:

Çok ani olan bir olaydı.... Cengize hadi kalk didelim dedik... Kalktık gittik... :p:p
Planlı olsa haber vermezmiydik lem... :wiinkk::wiinkk:

biliyorum yaw amaç takılmak. zaten gripten yatıyordum haberim olsa gelirdim ama sonra iyice pert olurdum. neyse daha önümüzde çok yol var:):cat:

bu hafta ilk yolunu yanıma gelerek yapabilirsin :wiinkk:

vay Tuncerim makinayı kapmış...hayırlı uğurlu olsun şimdiden kazasız belasız kullanmasını dilerim...

agalar fotoların çoğunu göremedim...bir kısmıdanında % 30 u görünüyor...neden böyle oldu anlayamadım...

alp tunga şeylere benzemişin yav...söylemiyim ayıp olur...:queen:

gts 250 güsel bir motor dur kendi sınıfında ben çok seviyorum gezi güzel olmuş sanırım gazemir ayrancılardaki suyun başı orası yolunuz açık olsun iyi geziler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar