İZMİR Selçuk Şirince Festivali..2009

mangal da yapacak mıyız :queen:

mangalsız olur mu hiç aşkolsun.

Mangal yoksa gitmiyoruz zaten.:)

:silent:
bak siz şeker bir çiftsiniz (allah nazardan saklasın) size bir kıyak daha yapayım. o mangalın üstünde bir de türk kahvesi pişireceğim. buna da gelmezsen yuh derim artık:queen:

yaş da önemli günde. ikisini de sağlamak lazım. biz o zaman huzurevi MT ye takılacağız. eskiden söyle gazlardık şöyle yerdik diye anlatacağız. ama emre biz böyle yemeğe devam edersek kolestrol falan hak getire tüm ihtiyarlığımızda rejim yapmak durumunda kalabiliriz.:queen:

mangalsız olur mu hiç aşkolsun.

bak siz şeker bir çiftsiniz (allah nazardan saklasın) size bir kıyak daha yapayım. o mangalın üstünde bir de türk kahvesi pişireceğim. buna da gelmezsen yuh derim artık:queen:

yaş da önemli günde. ikisini de sağlamak lazım. biz o zaman huzurevi MT ye takılacağız. eskiden söyle gazlardık şöyle yerdik diye anlatacağız. ama emre biz böyle yemeğe devam edersek kolestrol falan hak getire tüm ihtiyarlığımızda rejim yapmak durumunda kalabiliriz.:queen:

Şimdiden ellerine sağlık Murat'cım, kısmetse bu yaz motörümüzle geldiğimizde oraya, mangalı da kahveyi de afiyetle indiririz mideye inşallah.:)

Bu arada, ben biraz toparladım bu ara göbeği, hava muhalefetinden dolayı da mangala hasret kaldım maalesef..:pale: Ama telafi ederiz tabi:p İhtiyarlık hele bir gelsin de bakarız o zaman:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar