Izmir Polisiyle Başim Dertte

Sanki ehliyetim olmadığını biliyorlar sadece trafik değil asayişde peşime takıldı gelelide çok olmadı önerilerinizi bekliyorum naapsam çiçek falanmı göndersem izmir emniyetine:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu selcukk hangi selcukk be.Denizli Mt'nin kürşatı selçuk mu.Öyleyse neden İki tane üyeliğin var sitede.Benim bildiğim ehliyetsiz ve izmire yeni giden bi selcukk var,o da denizli Mt'den selcuklu1985 Kürşat.:silent:

crazy_devil' Alıntı:
Bu selcukk hangi selcukk be.Denizli Mt'nin kürşatı selçuk mu.Öyleyse neden İki tane üyeliğin var sitede.Benim bildiğim ehliyetsiz ve izmire yeni giden bi selcukk var,o da denizli Mt'den selcuklu1985 Kürşat.:silent:

evet o selçuk serdar arkadaş bi izmir topiğinde yazmış şifremi unuttum die:queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw kürşat sen ne adamsın yawwww.kendini de izmir de unutma aman diim :queen:

Eh tabi, ben polis olsam ve senin ehliyetinin olmadigini bilsem gordugumde sag cekerim.

Tek cikis yolun ehliyet almak.

bence bulundugun yerde polisleri taniyan saglam birini bul ve polislerle muhabbete gir.tabii polisler ne derse haklidir.1 ay sonra polislerle kanka ol.kimse sana bi sey sormaz.
su an yurtdisindayim ve ehliyetsiz arac kullaniyom.polisler baska irktan olsada artik hepsi taniyo. CO AO 158'i goren selamini verip gec diyo.
dene bence

abi bu polislerde öyle bir özellik warki ehliyet yokken gözünün içine bakarlardı durdurmak için sürekli bahane ararlardı(hoş dururkende soruyordu ama).. ehliyeti aldım adamların önünde o kadar şaklabanlık yapıyorum durdurmuyolar bea.. :queen:

bencede al ehliyeti.. kurtuluş yolun yok abi..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar