- Konu Yazar
Sevgili forum sakinleri,
Bazılarınızın bildiği gibi bu sene ÖSS'ye girmiş, çok iyi olmasa da güzel bir puan almıştım.
Tercihlerimizi yaptık..
Tercih sonuçları açıklandı. Heyecan, mutluluk, tatil derken siteye girmeye yeni fırsat buluyorum.
TERCİH SONUCUM:
EGE ÜNİVERSİTESİ - İSTATİSTİK
2 senedir hayalini kurduğum, istediğim bölümdü.
2 sene önce "ÖSS'de hedef neresi?" diye soranlara iç geçire geçire "Ege İstatistik" diyorken, şimdi "Hangi üniversiteye gidiyorsun?" diye soranlara göğsümü gere gere "Ege İstatistik" diyorum..
Öyle güzel, öyle harika, öyle müthiş bir duygu ki, anlatamam...
Hayallerimde olan şehir İzmir..
Kordonda yürümek, bol bol midye yemek, Bornova'da güzel bir kampüsün içinde öğrenci hayatı yaşamak için sabırsızlanıyorum..
BENİ BEKLEYİN İZMİR-MT !!!
GELİYORUM !!!
Bazılarınızın bildiği gibi bu sene ÖSS'ye girmiş, çok iyi olmasa da güzel bir puan almıştım.
Tercihlerimizi yaptık..
Tercih sonuçları açıklandı. Heyecan, mutluluk, tatil derken siteye girmeye yeni fırsat buluyorum.
TERCİH SONUCUM:
EGE ÜNİVERSİTESİ - İSTATİSTİK
2 senedir hayalini kurduğum, istediğim bölümdü.
2 sene önce "ÖSS'de hedef neresi?" diye soranlara iç geçire geçire "Ege İstatistik" diyorken, şimdi "Hangi üniversiteye gidiyorsun?" diye soranlara göğsümü gere gere "Ege İstatistik" diyorum..
Öyle güzel, öyle harika, öyle müthiş bir duygu ki, anlatamam...
Hayallerimde olan şehir İzmir..
Kordonda yürümek, bol bol midye yemek, Bornova'da güzel bir kampüsün içinde öğrenci hayatı yaşamak için sabırsızlanıyorum..
BENİ BEKLEYİN İZMİR-MT !!!
GELİYORUM !!!