[İzmir - MT]

başın sağolsun.. güzel kardeşim. allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun inşallah... :salut:

sevgili arkadaşlar günlerdir annem için verdiğim müçadeleyi kaybettim sizlerinde bildiği gibi siteye verdiğim defalarca kan ilanlarındanda anlıcanız üzere bayabir yanii 6.5 aykadar hastanelerdeki savaşımız bitti çünki
ANNEMİ KAYBETTİM bana vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşşekür eder hakkınızı hellal etmenizi isterim

ERDAL ERALTIN

Başınız sağolsun Allah sabır versin :pale:

Erdal abi Allah'tan annenize rahmet siz yakınlarına da sabır dilerim.
Napacaksınız ''Ölüm Allah'ın emri,ayrılık olmasa''

Başınız sağolsun, unutmayın annenizin güzel anıları hep yanınızda olacak.

Başın sağolsun arkadaşım Allah rahmet eylesin, kalanlarada Allah dayanma gücü ve sabır versin.

sevgili arkadaşlar günlerdir annem için verdiğim müçadeleyi kaybettim sizlerinde bildiği gibi siteye verdiğim defalarca kan ilanlarındanda anlıcanız üzere bayabir yanii 6.5 aykadar hastanelerdeki savaşımız bitti çünki
ANNEMİ KAYBETTİM bana vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşşekür eder hakkınızı hellal etmenizi isterim

ERDAL ERALTIN

başın sağolsun...toprağı bol olsun:pale:

ERDAL ERALTIN

başınız sağolsun...Mekanı cennet,toprağı huzur olsun..Allah rahmet eylesin...

Bende bu gruba yeni üye oldum bugün tıka basa ya gelecektim ama yarın sabah çanakkaleye motorumla gidecegim. özel bir sebebten dolayı. ama ilk toplantıda buluşmak dilegiyle esen kalın.............

başınız sağolsun...Mekanı cennet,toprağı huzur olsun..Allah rahmet eylesin...

ERDAL ERALTIN

Basın sagolsun... Annecigin huzur icinde uyusun...Allah ondan rahmetini esirgemesin...

Baktık hava güzel çıktım yola davutak kardeşimi aldım ordan bastık MARCHOCIAS' ın yanına adam mı bizi ağırladı bizmi anlamadık :silent: :p

15032008029dr2.jpg

15032008030ow7.jpg

Muzo bizi kovdu yeter ben yicem dedi tavukları önümüzden aldı :mrgreen:
Sağ üst köşede ayrılmış kumanyada forrap müdürümüzün yanlış olmasın :p muzonun gözü kaldı ama zar zor elinden kurtardık:bounce:

15032008031hz8.jpg

Moderatör (forrap)
Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar..Ziyaret ve kumanya için teşekkürler :cat:

Sevgili modum yarının topici hala açılmadı,
kanımız kaynıyo
çikolataları eritmek lazım dimi(Gerçi sen yiyemedin ama)
isteriz,isteriz...::alkiis::::biggrinn::haapppy:
hoşgörüne sığınıyorum kızma noolur::sefereee::melek02:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar