[İzmir - MT]

abi gezi ve ist mt deki arkadaşlar harika yanlız bi fotonuz var merak ettim.3 üncü fotoda sen ve yanındaki abimiz nereye bakıyonuz agızlar acık ne gördünüz merak ettim.:silent:

alp tunay ayrıntıcı arkadaşım benim kacarmı izmir cocugundan midye seni gibi dolmacı heheh

cengiz abi sana yazdım o fotoda nereye bakıyodunuz?

Lem ben İzmir çocuuu diilim..Anadolu çoccuuyum... :queen::queen::queen:

Valla ben burdaydım gitmedim ist... Ama resimde varmıyım bi bakam.... :queen::queen::queen:

ulem ben nasıl görmedim ankarayı :pale:bırakacam valla diyeti olmuyo yanlış görüyom.:pr::pr::pr::pr::pr:canımda nasıl spagetti cekti yeter diyet ben makarna yapcam.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence de bırak..Ekmek yeme...Bol bol makarna ye..... Üzerine tahinli helva.... Offff.... :pr:

at eskidendi şimdi motor atlıyacan gelenekleri unutmayacan:mrgreen:

yav gelde motorla gel.farketmez

Son düzenleme:
at ve silah zamanla değişime uğradı

at;kawasaki ER 5
silah;akropowiç eksoz :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
at eskidendi şimdi motor atlıyacan gelenekleri unutmayacan:mrgreen:

yav gelde motorla gel.farketmez

Teklifine teşekkürler.... Daha sonra uygun bir zamanda yaparız bi ekşın... :cat::cat:

Düldülümün zinciri yağsız.... Kıyamam ben ona... :cat::cat:

:queen::queen::queen: bak bu aksam yeter işte bu bana :) sen çok yaşa abi =)))))))))))))

gülersinb tabi gevrek gevrek

CENGİZ ABİ BİR BUNU İNCELARMİSİN.

Model X-MAX 250
Yılı 2007
Türü Scooter
Fiyat 10.600 Ytl
MOTOR VE GÜÇ ÖZELİKLERİ
Silindir Hacmi 249
Motor Tipi 1 silindir 4 Zamanlı 1 Sübap

Çap x Strok 69 X 66.8 mm
Sıkıştırma Oranı 10 : 1
Max güç (ps @ dev/dak) 20.00 / HP-7.500 devirde
Max tork (Nm @ dev/dak) 2.00 / kg-m-6.250 devirde
Yağlama Islak
Yakit sistemi Karburatör
Debriyaj tipi Oto.Santifirüj
Atesleme C.D.I.
Ilk Çalıştırma Elektrik Marş
Vites kutusu Otomatik
Tahrik Zincir
ŞASE
Ön Süspansiyon Teleskopik çatal
Arka süspansiyon Hareketli ünite
Ön teker hareket mesafesi 110 mm
Arka teker hareket mesafesi 95 mm
Ön fren Tek disk, f 267 mm.
Arka fren Tek disk, f 240 mm.
Ön lastik 120/70-15
Arka lastik 140/70-14
Boyutlar
Ağırlık 164 kg
Uzunluk-Genişlik-Yükseklik 2.210 X 790 X 1.380
Sele Yüksekliği 785
Minimum Yerden Yükseklik 113
Yakıt Kapasitesi 12.5 litre
Diğer Özellikler
Yakıt Tüketimi Biliyorsan?z bize iletin
G

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
İzmir imizin yeri ap ayrı be dostlar.
Koca bir öpücüklü çiçek benden İzmir ime:rendeer:

arkadaşlar kan verme olayında şöyle bir gelişme oldu bugün babam arkadaşlarıyla gitmiş kan vermek için ancak 5 kişiden almışlar fazla verildiği takdirde başkaları için ayrılıyormuş ilginize çok teşekkürler ilerki dönemde ihtiyaç olursa tekrar yazarım ama şuan ihtiyaç kalmamış ailemde hepinize çok teşekkür ediyor...

Çok sevindim.Bizden de ne zaman lazım olursa kan bulabileceğini artık biliyorsun.. :wiinkk: Ne gerekiyorsa elimizden geldikten sonra yaparız.

Bu aileye sadece gelirken tek gelirsiniz,sonrasında koca bir aile olur yanınızda..:cat:

YAŞA BE FORRAP günün konuşması valla bu aileye tek gelirsin koca bir aile valla harika.:rendeer:

Son düzenleme:
bi tarafımızdan hediye uydurmayalım, öpücüklü çiçek ne demek yaw . :silent:
ben böcek yiyen bitkileri bilirim bi tek buna benzeyen, ondan da hediye olmaz hiç romantik diiller, :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son düzenleme:
Bence başka bişey çarpmış...... :queen::queen::queen::queen:

bak şimdi bir konuya girerim dağılır ortalık, hala yol sersemliği üzerimdeyken tüm kirli çamaşırlar dökülür ortalığa, tüm topikleri tüm üyelerin gördüğünü düşünerek ve müdürümün kariyerini düşünerek bu konuya düzenli yaklaşmayı düşünüyorum ama bu demek değildirdi toplantılarda yada msn konuşmalarında orada gördüklerimi ve yaşadıklarımı kimseye anlatmayacağım :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bak şimdi bir konuya girerim dağılır ortalık, hala yol sersemliği üzerimdeyken tüm kirli çamaşırlar dökülür ortalığa, tüm topikleri tüm üyelerin gördüğünü düşünerek ve müdürümün kariyerini düşünerek bu konuya düzenli yaklaşmayı düşünüyorum ama bu demek değildirdi toplantılarda yada msn konuşmalarında orada gördüklerimi ve yaşadıklarımı kimseye anlatmayacağım :queen:

İtiraf et.... Uyku sersemliğiyle tır falanmı çarptı?..... :queen::queen::queen:

sercanın motora 4000 peşin vereyim alide kullandı onu zaten hafta sonu yaptıklarından sonra en az 2000 masraf vardır :queen:

Cengiz ne demek Ali de kullandı , Ali benim herkülü de kullandı şimdi herkülün saçlarımı döküldü , Alinin kullandığı motorun değeri artıyo senin haberin yok :queen: Ben motorumu satarken Alinin kullandığı motor diye reklam yapıcam. ve de fiatı ona göre değerlendiricem . Alicim herhangi bir motora binmez . Elvis gibi bineceği mototuru iyi seçer benim motoru pek beğenmedi ali illede sercanın motoru deyip ona atlayıp gitti.Murat bile beyenmedi benim motoru bidaa binmem abi beni motordan soğutuyor senin motor dedi . öyle değilmi wallece

iyi oglenler millet... Baskın basanındır... anladınız siz onu...

ben anlamadım. sen anladıysan gelde özür dile

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim canım İzmirimin canım insanları be helal olsun İzmirli motorcular.Ulen duygulandım be akşama içecem be :queen::queen::queen:Bahane arıyom:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar