[İzmir - MT]

günaydın mt izmir cumartesi günü bahsettiğimiz kan verme olayı yeşilyurt devlet hastanesinde saat 5 e kadar oluyormuş. müsait olan arkadaşlarla en uygun zman diliminde hastanede bulşalım 12-2 arası uygun olan arkadaşlar burdan yazarlarsa o saatlerde hastanede olalım teşekkürler...

evet arkadaşlar izmire dündük hayırlısıyla.istanbulda gerçekten güzel vakit gaçirdik istanbul mt ekibi hiç yanlız bırakmadılar.bizi sağ olsunlar üzelikle deyerli başkanımız erhan ve ümet amca ve olcan 138.ve pınar .hepiniz sağolun sizleri seviyoruz sizleride her zaman bekleriz bizler kardeş mt yiz saygılar :rendeer:

arkadaşlar kan verme olayında şöyle bir gelişme oldu bugün babam arkadaşlarıyla gitmiş kan vermek için ancak 5 kişiden almışlar fazla verildiği takdirde başkaları için ayrılıyormuş ilginize çok teşekkürler ilerki dönemde ihtiyaç olursa tekrar yazarım ama şuan ihtiyaç kalmamış ailemde hepinize çok teşekkür ediyor...

Allah şifalar versin.. babanın arkdaşlarındanda Allah razı olsun.. biz gene burdayız dediğim gibi :cat:

cengiz abi işte benim ilerdeki tarzım bu olur kesin bu arada bu motor un üstünde 8 bindolarlık extra var debraj kapagıda ucak camı :pr::pr::pr:
cengiz abiden alıntı motara insan degil para biniyor.

Son düzenleme:
davut bu makine seni yer abi sen istersen bir daha düşün
benzin
aile bütünlüğü
hız
tork
servis
ve bilimum gider :queen:

alıcam abi sayısal toto milli ne varsa oynuyacam alıcam abi.:cat:

18 bin ytl istiyo arkadaş bunun bir üstünü alacakmış 32 ytl ye sayısal lazım abi :pr:

Son düzenleme:
resim basarken 640x480 basarsan daha net ve sorunsuz bakarız davut bir ara ben bunları düzenlerim senin için

vereirmisin bu haftanın şanslı numaralarını bana bak yazık bana gencim,ben bunun parasını biliktirene kadar .. o zaman da sen göremessin beni bunun üstünde:queen::queen:

resim basarken 640x480 basarsan daha net ve sorunsuz bakarız davut bir ara ben bunları düzenlerim senin için

abi yeni ögrendim foto yapıştırmayı portal a

Son düzenleme:

milet ist bula gideyyo motorla gezi yapıyo bizde kokorecciye gidiyoz napalım yok ki motor bir motor gösterdik abimize olmaz dedi kokarec yemeye devam

allah hepinizin içine sindirsin...

ist bul fotoları görmek istiyoz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
cengiz abi ben bu fotoları ımageshack tan 640x480 ayarlıyom büyle ufak cıkıyo napcem.

Eee tek başına yermisiniz kokoreçleri...Ayrıcana o masada ki midyeleri görmedik sanma... :cat::cat::cat: Basamassın tabiiki resimleri.. :p:p

İmageschack ta resmi yükledikten sonra yüklediğin resmin hemen altındaki kutucukta mavi olarak yani okey işaret var... Onu kaldır..Daha sonra hemen yanında çıkan linki kopyala yapıştır....

Bak nasıl büyüyecek resim.... :wiinkk::bounce::p

abi gezi ve ist mt deki arkadaşlar harika yanlız bi fotonuz var merak ettim.3 üncü fotoda sen ve yanındaki abimiz nereye bakıyonuz agızlar acık ne gördünüz merak ettim.:silent:

ayrıntıcı arkadaşım benim kacarmı izmir cocugundan midye seni gibi dolmacı heheh

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi gezi ve ist mt deki arkadaşlar harika yanlız bi fotonuz var merak ettim.3 üncü fotoda sen ve yanındaki abimiz nereye bakıyonuz agızlar acık ne gördünüz merak ettim.:silent:

ayrıntıcı arkadaşım benim kacarmı izmir cocugundan midye seni gibi dolmacı heheh

Lem ben İzmir çocuuu diilim..Anadolu çoccuuyum... :queen::queen::queen:

Valla ben burdaydım gitmedim ist... Ama resimde varmıyım bi bakam.... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar