[İzmir - MT]

sewgili kolpa,

msgın bana daha yeni ulaştı cengizzz bey yerine ben cwp vermek isterim.

ben pardon sewgiliniz sanırım rahatına düşkün bir insan sizi anlayabiliyorum ama sizde çabuk pes ediyorsunuz, beni pardon onu kandırmanın çok kolay bir yolu var her kızın söğlediği gibi "bu kadar uğraşmana ne gerek var hayatım, bana şukadarcık
Talihli.jpg
bişi versen yeter" :queen::queen::queen:

Kolpa, aynı dert bende de var ne zamandır nikah yapacagız benim hatunda tutturmus pırlanta diyor... 1 carat diyor baska bisey demiyor...

bak kardesim, gittim sordum ettim, 4.000 ile 5.000 dolar arası... Almanya da cok daha pahalı... en ucuzu rusyada dediler.. o zaman ampul yandı kafamda... lenn dedim ben 4.000 dolara rusya ya gider 4 hatunla nikah yapar buraya gelirim be dedim... dusunsene biri yemek yapar, biri masaj yapar, biri camasır yıkar, oburuyle de butun gun gezersin, hem de yeni endronla...

eger cok artislik yaparlarsa, özelden görüşelim... takma kafana... eger ben ayrılamam dersen birebir kopyalarız benim atölyede... :mrgreen:

neyse arkadaslar pazar gunu günes batmadan önce sahilde herhangi bi yerlerde hep beraber günesin batışını seyrederek biseyler icmek isteyen olursa, haberleselim...

secenekler:
kordon, inciraltı, sahilevleri, guzelbahce, karşıyaka... karşıyaka uzak kalıyo gerci...

neyse arkadaslar pazar gunu günes batmadan önce sahilde herhangi bi yerlerde hep beraber günesin batışını seyrederek biseyler icmek isteyen olursa, haberleselim...

secenekler:
kordon, inciraltı, sahilevleri, guzelbahce, karşıyaka... karşıyaka uzak kalıyo gerci...

güneş batmadan değilde guneşin az buçuk yakıcı sıcaklığında çeşmealtında serseri gibi sahilde sütlerimiz yudumlasak :cat:

MARCHOCIAS ve Ben şimdiden varız:cat: Sercan nası olur? gelmek isteyenlerde not düşsün haberleşelim :bounce:

Yarın kahvaltı organizasyonu yapalım mı?
Sonrasında da biraz yol yaparız.
Katılmak isteyenlerin parmaklarını görelim.
1-bcoskunsoy
2-?
3-?
4....

herkere günaydın millet dün güzel bir akşam olmuş :) yarın için vascoyla böyle bir şey konuştuk geçen cumadan beri dışarı çıkmadım :( yarın biraz acısın çıkartayım diyorum...

bu arada tüm bayan arkadaşların dünya kadınlar gününü kutlarım....:rendeer:

Kolpa, aynı dert bende de var ne zamandır nikah yapacagız benim hatunda tutturmus pırlanta diyor... 1 carat diyor baska bisey demiyor...

bak kardesim, gittim sordum ettim, 4.000 ile 5.000 dolar arası... Almanya da cok daha pahalı... en ucuzu rusyada dediler.. o zaman ampul yandı kafamda... lenn dedim ben 4.000 dolara rusya ya gider 4 hatunla nikah yapar buraya gelirim be dedim... dusunsene biri yemek yapar, biri masaj yapar, biri camasır yıkar, oburuyle de butun gun gezersin, hem de yeni endronla...

eger cok artislik yaparlarsa, özelden görüşelim... takma kafana... eger ben ayrılamam dersen birebir kopyalarız benim atölyede... :mrgreen:

secenekler:

kanka böyle akılları ulu orta verme bak zaten miss kolpa senin bu cin fikirlerine hasta daha beter hasta olup üstüme hapşurmasın:queen::queen::queen:

yarın bi yere gidiliyomu bizden sonra bi karar alındımı? miss kolpa foça deyip durur siz ne dersiniz?

Moderatör (forrap)
ÖNEMLİ !

MARCHOCIAS,nickli Muzaffer arkadaşımızın babasının hastalığından ötürü kana ihtiyaç duyulmakta.Babasının kan grubu A rh +,ancak hastane her türlü kanı kabul ediyormuş(takas sistemi şeklinde).Kan verebilecek durumda olup kan vermek isteyenler burada belirtirlerse sevinirim.
İsimlere göre ortak bir zaman ayarlanıp kan vermeye gideceğiz.

arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim

bağış yeşilyurt devlet hastanesine yapılacak herkez için uygun bir zaman diliminde
toplanabilrsek iyi olur takas sistemi olduğu için babamın adına yazdırılacak bağışlanan kanlar forrap inde söylediği gibi her grup kan kabul ediliyormuş verebilecek arkadaşlar 0 554 709 41 60 ya da 487 95 03 cafe telefonundanda ulaşabilrler....
şimdiden çok teşekkür ederim..

MARCHOCIAS çok geçmiş olsun,acil şifalar.Arh+ benimkiside haberi bekliyorum o zaman toplu gidilecekse.

Son düzenleme:
herkeze çok teşekkürler p.tesi günü annemler hastaneden kaça kadar kan verilebiliyor onu öğrenecekler p.tesi veya salı ona göre herkezin müsait olacağı bir zaman diliminde gidebiliriz...

cuma tıka basa toplantısında arkadaşlara yakınlıklarından dolayı çok teşekkür ederim sizlerle tanışmak mutlu etti beni

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar