Kimse kotu niyetli degildir ama klavyeyi de bos bulan yazmak icin yazmasin... eminim biraraya gelindiginde herkes kaynasir... baska yerlerde de ayrılmalar kopmalar ve gruplasmalar bu yuzden oluyor...
bi insani ziyarete gitmek icin onu cok tanimak gerekli degil bence, su sitede basından kotu bi durum gecirmis tanimadigimiz insanlara da yaziyoruz, ya da bi arkadasimizla tanimadigimiz birinin ziyaretine gidip iyi dileklerde bulunuyoruz...
motosiklet.net in en guclu gruplarindaniz ve hergun aramiza yeni arkadaslar katiliyor.. ilk bi kac toplanti da arkadaslarimizi tartalim ve onlari ilk seferinde de olsa internet ortaminda ozellikle bizim ile ilgili ve de ozellikle bu forumda dikkat edilmesi gereken noktalari belirtelim... yoksa hata bizdedir! bu grup herkese kucak acar, uyum sagladigi kisileri istese de bırakmaz, her zaman yanında olur, sadece geziden toplantiya degil... ancak arada kisisel degil grupca haz etmediklerimiz, hal ve hareketleri benimsemediklerimiz olabilir... onlara da zaten tatli sekilde yol gosterilir...
benim yeni gelen arkadaslara tavsiyem, mt izmir ve toplanti forumlarinda yuz yuze gorusmeden ve en az bi kac geziye katılıp kaynasmadan, forumda yazılan her konuya ve de espriye fazla yorum yapmamaları... iyi gun dilekleri zaten guzeldir

benim sayfayi actigim zaman birinin hayirli gunler yazdigini gormek hosuma gidiyor acikcasi...
zaten yeni gelen arkadaslar ilk mesajlarindan itribaren sıcak karsılanıyorlar ancak bunu fazla kullanmamakta fayda var...
bu grubun bi lideri, eskisi yenisi yok ancak cok iyi yuruyen bi sistemi ve de duzeni var... o yuzden arkadaslarimiz toplantilara gonul rahatligiyla esini, nisanlısını, kız kardesini, sevgilisini de getiriyor... o yuzden forumda yaptigimiz bazen lakait tavırları gercek ortamımızda ya yapmıyoruz ya da daha seviyeli oluyoruz...
arkadaslar bakın bi cogumuz bi zamanlar yeniydik ve bir ayda yeni oldugumuzu unutmus, yeni gelen arkadaslarimiza anılarımızı anlatmaya baslamıstık...
ilk baslarda izlemek iyidir... :cat: gerisi zaten niyetini belli edene aynı sekilde gelir...:rendeer:
Izmir li herkesi seviyorum, İzmir mt yi seviyorum, ve en cokta bu gruptaki baglılıgı seviyorum....
ben gittardandoyla cesmealtina gidiyom, canı sıkılan arasın...