[İzmir - MT]

Üzücü bir olay arkadaşlar. Ama neyse ki Davut hayatta. Öğleden sonra yanına uğradım. Annesi ve sanırım kardeşi oradaydı. Vasco geldi bir ara, onunla da konuşamadık. Kusura bakmasın. Beyin cerrahisi servisindeki arkadaşlarla hastamızı gördük, filmlerini değerlendirdik, konuştuk biraz.
Ciddi bir yüz travması geçirmiş. Batın ve göğüs boşluklarında sorun yok. Kollar ve bacaklar da sağlam. Yüz kemiklerinde çoklu kırıklar var. Bana Le fort tip 1 dediler ama filmlerine bakınca Le fort tip 3 gibi duruyor. Bu biraz daha ciddi bir kırık. Plastik cerrahi bunları güzel ameliyat ediyor. Allah'tan yüz cildinde fazla bir zedelenme yok. Beyinde sol şakak bölgesinde beynin sarsılmasına bağlı kontuzyon dediğimiz ufak kanama odakları mevcut. Kontrol tomografide bunların çok az büyümüş olduğu izleniyor. Beyindeki bu ufak kanama çok ciddi bir şey değil, ama travmanın şiddeti hakkında bir fikir veriyor. Davut kendinde ve çok fazla ızdırap çekmediğini söyleyebilirim. Ailesi de sakin ve iyi insanlar. Oradaki doktor arkadaşların tümü MT'den haberdarlar artık, hastamızı da oldukça sevmişler anladığım kadarıyla. Ben takip etmeye devam edeceğim. Yakınlarına telefonumu verdim. Gelişmeleri yazarım.

Şimdi hastaneden aradılar. 16 yaşında bir çocuk motorla polisten kaçarken patlamış. Her tarafı tuz buz olmuş. Organ nakli için organları kullanılabilir belki, oaraya gidiyorum...

çok şükür ki hayatta.. seni fark ettim abi sen kusura bakma olayın şoku ve hastanenin kokusu çok etkiledi beni.. sen çıktın biz girdik içeri. tanışamadık sağlık olsun..

bizi bilgilendirdiğin için ve davut arkadaşımızlada yakından ilgilendiğin için çok tşkler Allah razı olsun :rendeer:

Ben Emine. Davut'un kardeşiyim.. abimi dün gece gördüğümde çok korkmuştum.. öyle kötü gözüküyorduki.. tanınmıcak haldeydi.. yüzünde bir sürü sargı bezi vardıı kanlı kanlıı.. çok korktum.. ama şimdi iyi merak etmeyin.. yüzündeki kırıklar haricinde vcudunda herhangi bir kırık yara yok.. beyinde ödem var diye biliyorum ben... o da ilaç tedavisiyle dağıtılabilirmiş.. bikaç gün beklicez.. sona operasyon gecrcek.. abim iyi olucakk merak etmeyin... bugun yüzündeki şişlikler birazcık inmiş.. hergün biraz daha incekmiş.. ucuz atlattık.. dualarım seninle abicimmmm.. seni çok seviyorumm... cabuk iyileşşş!!

kardeskumita bilgilendirmen için çok teşekkürler :cat:
çok büyük geçmiş olsun :rendeer:

unutma :)
burada herkes DAVUTu seviyor
ve O nun için dua ediyor
biliyoruz ki O en kısa zamanda iyileşip aramıza katılacak:cat:

öğleden sonra hastanedeydim görüşme saatleri boyunca yanındaydık...davut iyi durumda...yüzünde kırıklar ve şişlikleri var ama şişlikler inince daha iyi görünecektir...emineninde dediği gibi davutumuz iy olucak...dularımız onunla...

neyse buraya çok bişey yazmak istemiyorum...zaten yazacak kafamda kalmadı.

davutum bizi sever, üzmez, yapmaz kötü birşey, burada onun yanında olduğumuzu bilir:cat: bize iyi haberlerle döner yine güler eğleniriz HADİ DAVUT YAKIŞIKLI OLDA GEL :rendeer:

davutum bizi sever, üzmez, yapmaz kötü birşey, burada onun yanında olduğumuzu bilir:cat: bize iyi haberlerle döner yine güler eğleniriz HADİ DAVUT YAKIŞIKLI OLDA GEL :rendeer:
evet cengiz abi davut yakışıklı olupta gelcek aramıza inşallah dua edin ama davut ordan bile benim manisaya gelip gelmemi kontrol edebiliyor görevini tam yapıyor yani sizleri kumita topluluğu olarak çok seviyoruz iyki varsınız:mrgreen:

davut iyi olcak ben inanıyorumm.....

Evet arkadaşlar ben bugün Davut'u görmeye gittim.Diğer arkdaşların da dediği gibi gayet iyi bundan sonraki aşamalar arkadaşımızın eski yakışıklılığına kavuşması için.

ZATEN YAKIŞIKLIYDI BENİM DAVUTUM şimdi daha yakışıklı olacak:cat: sadece o çok sevdiğim gülüşüne ellemesinler :wiinkk:

biliomm o yakışıklılığından gülüşünden birşey kaybetmicek inanıyorum ama bise lazım olan sadecee umudumuzu yitirmemek,sabır ve zaman......

ziyaret saati boyunca sürekli yanındaydık, giderken kafamda bir sürü kötü kötü soru işaretleri vardı , gördüğümde ise böyle bir kazada olası bir çok tehlikenin (vücudunda ve beyninde olabilecek hasarlar) hiç birinin davutumuzda olmadığını gördüm çok şükür,
bildiğimiz davutumuz işte girer girmez biraz zorlanarak da olsa bişeyler anlatmaya ve sormaya başladı,
kazada olmayan ihtimallere şükrederken olan şeyleri anlatmak istemiyorum, olan şeyler de anlatılmış zaten, benim gibi bir tıp cahilinin dilinden olan anlatım bir doktor yorumu gibi aydınlatıcı olmasından ziyade iç karartıcı olacağı kanaatindeyim.

çok yakın zamanda bütün yakışıklılığıyla yanımızda olacak elbette

rigel ilgin için çok çok teşekkürler, bizim ayrılmamızdan kısa bir süre sonra gelmişsiniz, burda anlatmışsınız ama keşke biraz daha kalıp orda karşılaşıp sizden detaylı bilgi alabilseydik.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
biliomm o yakışıklılığından gülüşünden birşey kaybetmicek inanıyorum ama bise lazım olan sadecee umudumuzu yitirmemek,sabır ve zaman......

Daha fazla gülücek eminim.... Pozitif yaşayan nadir insanlardan.....

Seni seviyoruz Davut.... Çabuk iyileş....:rendeer::rendeer::rendeer:

davutum çıksın gelsin SÖZ fıstıklar benden sanayideki fıstıkçıyı bulup tek tek elimle seçeceğim onun fıstıklarını :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
davutum çıksın gelsin SÖZ fıstıklar benden sanayideki fıstıkçıyı bulup tek tek elimle seçeceğim onun fıstıklarını :cat:

Lem bu hafta Binbirgece ile Doktorları seyredip sana ben anlatacam... Tabii özetini.... :)

Msn yede yazacam..Dizi izliyorrrrrrrrrrrr.........:p

gelme imkanım şu an için yok kusuruma bakmasın arkadaşlar
davut kardeşime büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda camianın içinde olması dileğimdir.

not: şu kaskların kopçalarınında lütfen tam takılı olduğuna(yerine oturduğuna) dikkat edelim

gelme imkanım şu an için yok kusuruma bakmasın arkadaşlar
davut kardeşime büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda camianın içinde olması dileğimdir.

not: şu kaskların kopçalarınında lütfen tam takılı olduğuna(yerine oturduğuna) dikkat edelim

Lodoscum duyduğuma göre kaskların bağlantılarında en sağlıklı olanı çit D li olanlarıymış.

KUMİTAAAAAAAAAAA, ulen, usuyorum gel dedin, atladim geldim, niye oyun bozanlik yapiyon simdi... hadi acele et toparlan Gunes batmadan, yagmur yagmadan....

Arkadaslar Davut un bunyesi sizin benim gibi degil, bizim gibi adamlari 10 a katlar ikiye böler... cok cabuk atlatir bunu...

zaten Pinara o halde bile, kac da geldin kacta gidiyon nerden geldin nereye gidiyon diye hesap soruyo....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
davut kardeşimizin başına gelen üzücü kazaya çok üzüldüm büyük geçmiş olsun,enkısa zamanda sağlıklı birşekilde aramıza geri dönmesini temenni ederim,haftasonu iki günlüğüne izmir ve kuşadasına geliyorum,yeişlyurtta olduğunu duydum cengizden alırım yattığı servisi uğramaya çalışırım,kazada ölen kardeşimizede allah rahmet eylesin ailesine sabır versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar