Biraz daha geçsin başlık açıyım diyodum (film sonuçları vs. gelsin diye bekliyordum) ama madem değinmişsin durumu anlatayım.
Şuan hastanede beyin cerrahi bölümünde yatıyor.Hemen şunu belirteyim,şuan için hayati tehlikesi bulunmuyor.
Sitemizden bir arkadaşımız beyin cerrahı kendisi o hastanede çalışmıyor ama (Rigel) saolsun arkadaşlarını devreye soktu,konu hakkında detaylı bilgi aldım.Hem bilgi almamı sağlayan,hemde Davut la daha iyi ilgilenilmesi için uğraşan Rigel e ayrıca teşekkürler..
Kafa bölgesinde bir kaç ufak kemik kırığı var,pazartesi ya da salı günü plastik cerrahi kısmına alacaklar onun için.
Beyninin dış kesiminde ufak bi kanama olduğunu belirtti(film sonuçları tam gelmediği için net birşey söyeyemeyiz) ama kanama dışta olduğu için bir problem olmadığını belirtti,eğer içte olsaydı baya büyük problem olabilirdi tabi.
Sonuç olarak,şuan hastanede ama hayati tehlikesi bulunmuyor çok şükür.Bir kaç yerinde ezik var.
Kazanın oluşu ise söylenene göre ışıkta durduktan sonra yeşilin yanmasıyla hareket ediyor Davut,ama yan yoldan gelen vatandaş durmuyor ve giriyor davuta,eğer yanlışlık yoksa vuran kişi vefat etmiş diye biliyorum(vuranda bir motosiklet).
Kaza Menemen dönüşünde,Balatçık tarafında olmuş.Tüm arkadaşlardan toparladığım ve kendim edindiğim bilgilerin özeti bu.
Hastanede arkadaşlar var,her daim ne gerekirse yapılacak.
Bende iş çıkışı geçeceğim oraya.
Son gelişmeleri eklerim..