[İzmir - MT]

ALINTIDIR....

Arkadaşlar.....

7 yaşındaki yeğenim SİMAY SAYIN'nın lösemi hastası olduğunu öğrendim...

8 ay boyunca günde 2-3 ünite arası 0 RH+ kana ihtiyacımız var...

İzmirli arkadaşlarımızdan bir ricada bulunmak istiyorum...

Hastamız EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ'nde yatmaktadır...

8 ay boyunca bu hastanede kana ihtiyacımız olacaktır...

Kan grubu tutan ya da tanıdığı olan arkadaşlarımız bizlere yardımcı olabilirseniz çok bizi dünyanın en mutlu insanı yaparsınız...

hepinize şimdiden çok ama çok sağolun...

İletişim: 05425614074 (Kızımızın babası FEYZULLAH SAYIN)

ALINTIDIR...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bekircim ne diyeyim... İşallah iyileşir.... Dualarımız yeğeninle....:rendeer:

Cidden hoşbulduk sözcüğü burda anlamını buluyor çok hoş bir ortama adım attığımı sıcaklığınızla tekrar hissettim. cafe akıncılar kavşağının hemen karşısında nato falan var buraları bilenler anlar zaten kemal sunal parkının içinde yerim SILA NET adı ne zman isterseniz beklerim. cs turnvası için uygun mu değil mi gelince siz karar verirsiniz artık :)

Moderatör (forrap)
Bekir,Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın,öyle bir yazmışsın ki (sonradan eklenen alıntıdır da olmasa) senin yeğenin sanacaktık..
Kimin yeğeni olduğunun bir önemi yok tabi,Allah şifalar versin.O yaştaki bir çocuk için çok ağır bir durum:pale:Keşke kan grubum uysaydı..

MARCHOCIAS,akıncılar camii arkası Aldema Cafe de bizim :wiinkk:
Tanışmak,görüşmek üzere..

Bekir,Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın,öyle bir yazmışsın ki (sonradan eklenen alıntıdır da olmasa) senin yeğenin sanacaktık..
Kimin yeğeni olduğunun bir önemi yok tabi,Allah şifalar versin.O yaştaki bir çocuk için çok ağır bir durum:pale:Keşke kan grubum uysaydı..

en kısa zamand uğramaya çalışacağım :wiinkk: dier konudada eet bende ilk arkadaşın yeen sandım sonradan alıntıyı gördüm benim kan zaten uymuyor ama mail listeme geçtim bilfgileri umarım işe yarar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Kendi yeğeni lem.... Yoksa ben mi yanlış anladım?:silent::silent::silent:

yok kendi yeğeni değil galiba alıntıdır yazmış...gerçi bekirin sağı solu belli olmaz kafamızı karıştırdı yine:queen:

Moderatör (forrap)
Alıntıdır ne o zaman :silent:

Bilgiler alıntı olduğu için mi yazdın ? (O da acayip saçma ama :S ) Neyse,sonuçta Bekir in ya da değil ufak bi çocuk hasta,bu gerçekten çok kötü.

Geçmiş olsun,umarım iyileşir..

ne oluyor bakayım burada, hareket yok,gelmeyim oraya zaten motorun deposu delindi gitti canım 11 litre benzin YAKARIM izmiri temelinden :p

Vasco sen anlarsın şu forumdaki saat ayarı nasıl olacak bende saçma saçma saatler gösteriyor.Hangi seçeneği seçeceğim?

valla bende afrika seçili :) 10 dakka geri forum onun tam bi ayarı yok

GMT +2:00 kaliningrad, güney afrika bende ayar

ŞOK ŞOK ŞOK

arkadaşlar son duyduğum dedikoduya göre CENGÜZ ABİ yere akıttığı 11lt.

benzinin ardından motorculuğu bırakıyormuşşşş........::150::::148::::159::

Herkeze hayırlı geceler.. geceniz aydınlık olsun... forum topiclerine daldım Z raporunu almayı unuttum :pr: yarın gene burdayız.. kalın sağlıcakla..

ŞOK ŞOK ŞOK

arkadaşlar son duyduğum dedikoduya göre CENGÜZ ABİ yere akıttığı 11lt.

benzinin ardından motorculuğu bırakıyormuşşşş........::150::::148::::159::

bu hafta cuma toplantısı çok büyük patlamalara sebep olcak demedi demeyin :queen:bu gece biz koptuk sizde cuma kopacaksınız bıraktım gitsin 11 litre benzin canım sağolsun :queen: yakarım bu şehri o kadar benzinle ben :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar