[İzmir - MT]

Bizim de Sahne yetmiyoruş gibi bir de Radyo programı şeysi çıktı başımıza...ne olacak böyle,bilmem. Öyle ekstra falan da yazmıyor... Çalış bbam çalış, nereye kadar...

ARKADAŞLAR 14 aylık tatilim bitti :)
bugün iş başı yaptım :cherry:
yoğun bir tempo ile çalışacaz bakalım
yaw çalışmak zor deelde PAZARda çalışacaz ya bakalım ona nasıl alışabilecezmi :queen:

hayırlı olsun bacanaaım, çok sevindim :rendeer:
ee hangi gün çalışmayacaksın peki abi :silent:

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR 14 aylık tatilim bitti :)
bugün iş başı yaptım :cherry:
yoğun bir tempo ile çalışacaz bakalım
yaw çalışmak zor deelde PAZARda çalışacaz ya bakalım ona nasıl alışabilecezmi :queen:

biz her pazar mangal yakmaya, piknik yapmaya,gezmeye,eğlenmeye,gülmeye nasıl alıştıysak sende alışacaksın çalışmaya,hapis kalmaya,motora uzaktan bakmaya,hafta içi yanlız gezmeye :queen:( nasıl iyi moral verdimmi ) :p

bende desteğe devam edeyim, rozi yengeden uzak kalacaksan getir bizde kalsın bazen burda bacısıyla oturup dertleşirler, arada bir de çıkartır gezdiririm, :queen:

hayırlı olsun bacanaaım, çok sevindim :rendeer:
ee hangi gün çalışmayacaksın peki abi :silent:

SAOL BAACAAANAAMMM BENİMMM :cherry::cherry:
tatil işi hafta içi tam benlik yanii:salut::salut::salut::salut::salut:

ÇENGİİSSS AABBBBEEEEEE
demişinkiii
biz her pazar mangal yakmaya, piknik yapmaya,gezmeye,eğlenmeye,gülmeye nasıl alıştıysak sende alışacaksın çalışmaya,hapis kalmaya,motora uzaktan bakmaya,hafta içi yanlız gezmeye :queen:( nasıl iyi moral verdimmi ) :p

İÇİM AÇILDI OKUYUNCA Bİ BİLSEN Bİ BİLSEN VARYAAAA:pr::pr::pr:inan yanımda olsanız sana ve destekcin olan dandik bacanaamaaa olan sevgimi fiilen iletecek durumdayım::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign::ranntign

bu arada bacaanaaam ROZİ ile gidip gelecem işe ben onsuz yapamam:queen::queen::queen:

tamda bahar geliyor papatyalar açacak çimler yeşerecek yollar kuruyacak OOOOFFFFF OFFFFFFFFFF :queen::queen:

aa ayıp ettin bizde geziye gidiyoz geziyoz diye bangır bangır topik açıp seni üzmeyiz,
şifreler belirleriz,
motor yağı değişelim: mangala gidiyoz. motoru yıkatalım: toplantı yapıyoz.
1. sanayide olsun : rise cafe , 2. sayide olsun : gurme , bp de olsun : kuşadasına gidiyoz v.s. :queen::queen:

lem bunu cengiz abiye pm ile atsaydım daha iyimi olacaktı ne :p

Nooldu, Kar korkuttu mu benim caaanım grubumu? Kıyamam ben size :)

Kaarlaaaar düşer
Düşer düşeeeerrrr ağlarım,
Bir taaaatileeeeee
Bir mangalaaaaa yaaanarıııııımmm

İyi oldu iyi, bir pazar da evde oturun PTT yapın yahu...

Bak aklıma geldi şimdi, pijama partisi yapalım bir ara :p

karnacoma APV41 saolun beee :pale::pale:
sizin yaptığınızı adama KENYAlılar yapmaz beee:salut::salut::salut::salut:

BUGÜN GEZECENİZMİ HEE:)
GEZERKENE BENİM İÇİNDE MANZARA BAKIN MUHABBET EDİN YAW:cat::cat::cat::rendeer:

Son düzenleme:
gunaydın izmir mt.. kar yayıyo valla hatayda inanamadım herhalde ayılamadım dedım saba sabah ama dukkana bıle gelırken yuzume kar taneleri çarptı sevindrik oldum :) eridi bile namussuz kar yahuuuu :salut:

Moderatör (forrap)
İyi pazarlar herkese,çalışanlara Allah kolaylık versin :cat:

Dün gece 3:30 gibi kuşadasından geldim,sizler için kuşadasını denetledim,bir yaramazlık yok :)

Dışarıdaki kar biraz daha kalınlaşırsa tutar heralde..

bir moderatörün sorumlu olduğu grubuna haber vermeden sorumluluk bölgesinin dışına çıkması daha önce belirlenen kurallar dahilinde CEZAİ işlem gerektirir :cyclopsan yapılan kabahatin CEZAİ yaptırımı ilk grup toplantısında tüm grup tarafından belirlenir ve aynı gece İNFAZ edilir :cat:

kabahati işleyen kişinin savunması soruldu; ??????
cezai işlemi uygulayacak kişilerin fikirleri alındı; ???????
infaz işleminin sonucu; ??????

Moderatör (forrap)
Abi Karina nın sana selamı var :)Bayadır uğramıyor diyo..

Planlı birşey değildi valla,akşam saat 22:30 da çıktık yola(arabayla).

Uykusuz ve yorgunuuum,bu gün de full çalışıyorum..Daha 12 saat buradayım.
Bundan daha büyük ceza mı olur :)

Yine de verilecek cezaya boynumuz kıldan ince..

bir moderatörün sorumlu olduğu grubuna haber vermeden sorumluluk bölgesinin dışına çıkması daha önce belirlenen kurallar dahilinde CEZAİ işlem gerektirir :cyclopsan yapılan kabahatin CEZAİ yaptırımı ilk grup toplantısında tüm grup tarafından belirlenir ve aynı gece İNFAZ edilir :cat:

kabahati işleyen kişinin savunması soruldu; ??????
cezai işlemi uygulayacak kişilerin fikirleri alındı; ???????
infaz işleminin sonucu; ??????

abii savcı gibi adamsın Allah kimseyi senin eline düşürmesinnnn....yoksam mazallah sonumuz pek hayır olmazzzz.....aff yokkkk.....:queen::queen::queen:

Selam arkadaşlar anladığım kadarı ile bir sonraki toplantı katılımı yüksek olacak galiba.Hadi hayırlısı :)

kalabalık olacağından emin olabilirsin RİSE cafede olacak ve ceza olarak GAZ odası kullanılacak :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar