[İzmir - MT]

Kahramanlardan bir Kappa bayisinden Top Case almış....220 ero ya...:silent::silent:

Karmançorbalak ın motoruna da küçük bir bakım yaptık..Yağ değişti..Yağ filtresi temizlendi......Hava filtresi temizlendi.....

adam zaten paranoyak.... Motor arkadan pıt yapsa önden piston kırdı zannediyor....:p:p
eskik bilgi vermişim o gün, sende çanta düşünüyosun ya tüh bende alsaydım diye üzülmemen için fazla sööledim fiyatı, sıkı bi pazarlıkla 203 yuroya kapattım çantayı:p

benim için elinizi yağa buladığınız için cengiz abi ve sana tekrar teşekkür ederim :rendeer:

karmacoma adaşım bacanaaam benim yeni topkasen hayırlı olsun:)
eh artık geziye çıkarken benim 52 ltlik topkasemi taşımama gerek kalmadı senin topkase bütün eşyaları alır beeee:queen::queen::queen::queen:

sayın bacanaaım kadri abim eşyalar ne kelime yastık battaniye atıp içinde uyuya uyuya yolculuk bile yaptırırm sana artık. :)

Karmacoma cidden çok titiz bir adam,o konuda haklısın :)Bir şey söylerken dikkat etmek lazım,kafaya çok takıyor :)
Motorun güzel karmamçomam,kafana bişey takma.

üstadlar şahit walla motordan çıkan yaklaşık 5 lt yağ görünümlü suyu görecektin, resmen gençleşti motor şimdi, deli eminin deyişiyle daha bi samimi oldu.

Adam pimpirikli... Aaaaa şurası neden şöyle de oturur karşısına '' kaderim mi böyle ben mi yanlış yaptım , Hatasız kul olmaz hele motor hiç olmaz'' şarkıları söylüyor.... Daha dikkatli olalım lütfen.... Diyerekten gene şeeettiydimdi...MODUM.....:queen::queen:
geçen gün biri "şşşt tekerin dönüyo" dedi yolda, gittim sanayiye baktırdım gerçekten dönüyomuş, :queen: yaa kıssaadan hisse her şeye inanmayacan ama tavsiyeleri gözardı da etmeyecen :cherry:

:queen::queen:
Karmacomayla kask ve mont almaya gittiğimiz gün geldi aklıma,tam 3 saat durmuşuz dükkanda,22 mont 36 kask denedi :queen:
Çok titiz adam cidden :p

oo jakabo o gün sana alışverişte baydırma taktiğini öğreteyim diye prova yapıyodum sende kıymet bilmiyon, bak gördün her istediğimizi istediğimiz fiyata almadıkmı sonunda:wiinkk:
haa sende de bu konuda cevher varmış gerçekten 3 saatin sonunda kapının ağzında kaptın eşantiyon balaklavayı (kendine diil tabi okuyanlar yanlış anlamasın benim için)

sayın bacanaaım kadri abim eşyalar ne kelime yastık battaniye atıp içinde uyuya uyuya yolculuk bile yaptırırm sana artık. :)

çok sevgili bacanaam :)
bu güzide satırları sana yazarkene
bana gönderdiğin şu yukardaki satırlarını okuyunca mutlulukdan höngürdeyerek :salut::salut::salut: sana bildirmek istememle beraber aklıma takılan bi soruyu iletmek isterim :)
şinci ben senin topkasede uyuya uyuya yolculuk ederkene göbeeemide kaşıyabileceeemmmii? :queen::queen::queen:

kaşımasına kaşırsın da çanta gördüğün gibi yeni içine pamukçık falan düşürme , üste sana bi sunroof açarım ordan atarsın :)

Off ya bugün berbattı havaa ya.Fırtına kırıp geçirdi burayııı :S Bizim güneş enerjisinin peteğini komşunun çatısından topladım:pr: Karda atıştıdıı...

Moderatör (forrap)
İzmir in havasıyla kızına güven olmaz diye boşa dememişler..
2 gün önce denize girilecek hava vardı yahu :p

o zaman bizde hafta sonu kayak yapmaya gideriz olmazmı ( bahane çok ) :cat:

izmir bu ara netsel erişim sıkıntılarım var. biraz uzak durabilirim. bi gelişme oılursa telefonla lütfen bildirin.

yokmu izmir mt de 90-100 kg civarlarında bir motorcu:) siyah richa montum satılık arkadaşlar uygun fiyata vericem acil

Moderatör (forrap)
Hedo sen ciddi ciddi içinden 0-6 yaş grubu bir çocuk çıkartmışsın :)Helal olsun valla...
Bikini diyeti mi :p
Sağlığına dikkat et aman,sen bize lazımsın :wiinkk:
Bu arada montun fiyatını yaz,aklımızda olsun..Yollarız birisine.

montun sıfırı 225 euro ben 200 ytl istiyorum MT den bi kardeşimiz olursa yaparım tabi bi güzellik

Hedo sen ciddi ciddi içinden 0-6 yaş grubu bir çocuk çıkartmışsın :)Helal olsun valla...
Bikini diyeti mi :p
Sağlığına dikkat et aman,sen bize lazımsın :wiinkk:
Bu arada montun fiyatını yaz,aklımızda olsun..Yollarız birisine.

tuncerim eyvallah bu sene son sınıf yoğunum gelemiyorum ama havalar güzelleşince haftaya bi halı saha ayarlıcakmışsın:cherry: yaz benide kadroya:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar