[İzmir - MT]

mustafam hayırlı olsun top case in..:rendeer:

ben onu bi kerecik kandırayımda "senin ön takım komple dağılmış" diye yutturayım...:queen: gacırrrrrr gucurrrrr

lemm tarık arkandaki o ufak dağları senmi yarattın yoksammm......:queen::queen:

He valla benim dağken para etmiyorduda imara açılınca zengin oldum, dedim bi poz vereyim, yazlık yapıyorum şimdi oralara :queen:

Hey be,bir de ilk geldiği zamanları hatırlıyorum..Şimdi küçük dağları ben yarattım şeklinde foto çektirebilecek kadar kendine güvenen bu genç eskiden fotoğraflarda bile bir hayli ezik çıkıyordu yahu :p
6 Temmuz İnciraltı buluşmasından bir foto (Tarık ve Zig in ilk gelişi).
O zamanlarda baya ürkek ve çekingendi Tarık,sonra baya bi açıldı,bi daha da kapanmaz zaten :p

g12dh0.jpg

Bu arada Tarık,imzan baya güzel :bounce:
(Umuyorum ki bundan sonra modum derken " u " ları uzatmamaya özen gösterirsin :p)

Ne şartlarda forumda paylaşım yapmaya çalıştığımızı görsün herkes rezalet yönetim böyle yaparsa kimler ne yapmaz MODUM! :queen: (imzamı elleşme)

Dün cengizin atölyede Benim motora çanta demiri imalatımız sırasında Karma çoma adlı arkadaşımızın baskınına uğradık...Adam hem yağını değiştirtti hemde motorun bakımını yapttırttı..:pr::pr: Bide üstüne üstlük Kahramanlardan bir Kappa bayisinden Top Case almış....220 ero ya...:silent::silent:

Taktık ama sanki bu işte bir gariplik var....:silent::silent::silent:
Bide siz bakın..Sanki mustafayı kazıklamışlar.....:bounce::bounce::bounce:
Bunun içine iki adet sosois koymuş bu günkü subaşı mangal partisine gelmiş.... Ama ekmek sığmadığı için yavan sosis yedi adam.....

Tekrardan TopCase n hayırlı olsun ...Güle güle kullan....:rendeer::rendeer:

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Karmançorbalak ın motoruna da küçük bir bakım yaptık..Yağ değişti..Yağ filtresi temizlendi......Hava filtresi temizlendi.....

Bidaha adamın kanına giripte yok karbüratörün tekliyor galiba yok zincirin gevşek yok motorun zıplıyor demeyin sakın ben zıplarım onu diyene haaaa....:pr:

adam zaten paranoyak.... Motor arkadan pıt yapsa önden piston kırdı zannediyor....:p:p

Dün gördüm maşallah allah nazardan saklasın 0,02 LT top case

Bu arada cengis abi motoru gece dolaba koymuyon inşallah kamufle etmek için ;)

Son düzenleme:
cümleten cici haftalar bol kazançlar MT:rendeer:

karmacoma adaşım bacanaaam benim yeni topkasen hayırlı olsun:)
eh artık geziye çıkarken benim 52 ltlik topkasemi taşımama gerek kalmadı senin topkase bütün eşyaları alır beeee:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
İyi haftalar İzmit MT .. :rendeer:

Alper abi,bana mı laf çarpıyosun :) Ben karbüratörün tekliyor demedim,bi gaz yeme problemi var arada dedim,motor patladı öldü bitti demedim,bakımdan geçince düzelmiştir zaten,abartmaya gerek yok.
O motorla hatırı sayılır km yaptım(bir şey olup olmadığını anlayabilecek kadar en azından),işkembe i kübramdan sallamıyorum,bişeyi farkettim ve söyledim sadece,defalarca olduğu için söyledim onu da:wiinkk:Senin kadar tecrübeli olmasamda bende kendi çapımda sorun olup olmadığını anlayabilecek kadar tecrübeme güveniyorum.
Karmacoma cidden çok titiz bir adam,o konuda haklısın :)Bir şey söylerken dikkat etmek lazım,kafaya çok takıyor :)
Motorun güzel karmamçomam,kafana bişey takma.

Tarık
,bir şey yapmadım,sadece ne yapabileceğim konusunda ufak bi ipucu verdim,unutma ki kıroyum ama yetki bende:p "U" ları uzatma yeter :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi haftalar İzmit MT .. :rendeer:

Alper abi,bana mı laf çarpıyosun :) Ben karbüratörün tekliyor demedim,bi gaz yeme problemi var arada dedim,motor patladı öldü bitti demedim,bakımdan geçince düzelmiştir zaten,abartmaya gerek yok.
O motorla hatırı sayılır km yaptım(bir şey olup olmadığını anlayabilecek kadar en azından),işkembe i kübramdan sallamıyorum,bişeyi farkettim ve söyledim sadece,defalarca olduğu için söyledim onu da:wiinkk:Senin kadar tecrübeli olmasamda bende kendi çapımda sorun olup olmadığını anlayabilecek kadar tecrübeme güveniyorum.
Karmacoma cidden çok titiz bir adam,o konuda haklısın :)Bir şey söylerken dikkat etmek lazım,kafaya çok takıyor :)
Motorun güzel karmamçomam,kafana bişey takma.

Tarık
,bir şey yapmadım,sadece ne yapabileceğim konusunda ufak bi ipucu verdim,unutma ki kıroyum ama yetki bende:p "U" ları uzatma yeter :p

Yok be MODUM::......:queen::queen: Ben laf çarpmaları sevmem.... Direk söylerim... Hani senden sonra diyecek varsa hazırlıklı olsun diyerekten şeeettiydim ......:bounce::bounce:
Adam pimpirikli... Aaaaa şurası neden şöyle de oturur karşısına '' kaderim mi böyle ben mi yanlış yaptım , Hatasız kul olmaz hele motor hiç olmaz'' şarkıları söylüyor.... Daha dikkatli olalım lütfen.... Diyerekten gene şeeettiydimdi...MODUM.....:queen::queen:

Pierzik de amma çekingenmiş ha...Tut tutabilirsen... Saçları da daha kısaymış..Epey uzamışlar... :queen::queen::queen:Ama zig hala ufakbe.....:queen::queen::queen:

İyi haftalar sayın MODUM.....:wiinkk::bounce::queen::queen:

Moderatör (forrap)
:queen::queen:
Karmacomayla kask ve mont almaya gittiğimiz gün geldi aklıma,tam 3 saat durmuşuz dükkanda,22 mont 36 kask denedi :queen:
Çok titiz adam cidden :p

Zig çok çekingendi ilk geldiğinde,saçları büyüdü,hedefleri büyüdü,umutları büyüdü ama zig hala küçük :p

İyi haftalar abi :)

(Du bakalım bişey bulucam şu modum olayına ama :))

Ben buldum hatta yazmıştım. Biz sana "müdür" diyelim Tuncer, olmuyor böyle. Hem modum'un kafiyesi falan hiç hoş değil yani. Müdür olmazsa Moder olabilir mesela... :)

Zig çok çekingendi ilk geldiğinde,saçları büyüdü,hedefleri büyüdü,umutları büyüdü ama zig hala küçük :p
Yok be moduuum ne büyümesii herşey küçüldü umutlarda küçüldü,büyüyen tek şey saçlarr olduu:p Hatta agresifi kompleksli ammaa perdelerimi kaldırdığımda son derece duygusal kedi gibi bi insan oldumm:queen::p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok be moduuum ne büyümesii herşey küçüldü umutlarda küçüldü,büyüyen tek şey saçlarr olduu:p Hatta agresifi kompleksli ammaa perdelerimi kaldırdığımda son derece duygusal kedi gibi bi insan oldumm:queen::p

Ne demek istedin şimdi sen?.............:queen::queen::queen::queen:

KAVGADA söylenmez abi bu laf ya tuncer okumaz inşallah yoksa sen izmir terk et :queen:

Moderatör (forrap)
Ben okudum okumasına da abi,ne diyim şimdi..Hangi birisine laf yetiştireyim :)
Grupta normal adam yokki,o yüzden yapacak bişey de yok.
Kanun bile ceza vermiyor ki delilere,ben ne yapayım..

Bu arada piercim,küçülen herşeyinin arasında en çok kendini hissettireni beyinin,haberin olsun :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Demek beyni küçük olanın zig ide küçük oluyor... Burdan onu mu çıkaralım modum.....:p

PİER şimdi 6 ay daha kayıp olacak zig zaten yok :p üzmeyin kardeşimi o bize peynirli börek patates li börek yapacak :wiinkk:

Ben okudum okumasına da abi,ne diyim şimdi..Hangi birisine laf yetiştireyim :)
Grupta normal adam yokki,o yüzden yapacak bişey de yok.
Kanun bile ceza vermiyor ki delilere,ben ne yapayım..

Bu arada piercim,küçülen herşeyinin arasında en çok kendini hissettireni beyinin,haberin olsun :p
Estafurullah forrappp o senin beyninin küçüklüğüüü:p
Bu arada cengiz abi annem yaptı börekleriii :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar