[İzmir - MT]

Wallace Kore Malı birşey gördü mü iştahtan kesiliyor, aklınızda olsun :) (Anladın sen onu :queen: )

yok kardeşim artık iştahım yerine geldi. kore malı falan farketmiyor. bakalım şimdi hangi ülke malını görünce iştahım kesilecek:queen::queen:

cengiz geçmiş olsun kardeşim.aman dikkat et kendine

Son düzenleme:
özlediiim

Merhaba canlarım,

işlerimin yoğun olmasından dolayı bayağıdır sizlerle olamıyorum/uz...
bugün (akşama) Antalya ya bayiler toplantısı için hareket edeceğim.
inşallah dönüşte sağ salim tekrar görüşmek nasip olur.

bu arada en geç Şubat başında yeni (2'nci el de olsa ) bir motosiklet daha almayı planladık :wiinkk: 2005 model bir FZ6 Fazer olacak nasipse tabiii.

Selamlar herkese ve öperim sizleri tek tek...:rendeer:

Moderatör (forrap)
Özer abi özlettin(iz) kendini(zi).
Valla geçen gün aklıma geldi(niz).
Yengeme selamlar..
İyi yolculuklar :cat:

Motosiklet tercihin de çook güzel,bende fazer ı çok seviyorum.Gerçekten güzel bir alet.. Allah şimdiden kazasız belasız alıp binmeyi nasıl etsin :cat:

Özer abicim özledik valla sizleri. İnşallah istediğin gibi bir FZ6 bulursun çok güzel motosiklet tercihi. sevgilerle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok kardeşim artık iştahım yerine geldi. kore malı falan farketmiyor. bakalım şimdi hangi ülke malını görünce iştahım kesilecek:queen::queen:

cengiz geçmiş olsun kardeşim.aman dikkat et kendine

Bence sen dikkat et..Şanzumanı defransiyeli dağıtma gene....:p:p:p Ne de olsa huzur evinin kadrolu elemanısın....:p

wallace dağıtalı çok oldu ama farkında değil sonunda eline alacak makineyi :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pazar günü seferihisar tarafına bi mangal gezisi yapalım.... Yer önemli değil... Yola çıkalım yeter... Ne dersiniz?....

epeydir duyuyorum , ama benim bu huzur evinden haberim yok. arkamdan bişeyler döndüğünün farkındayım . aslında huzurevi'nin birinci üyesi olama hakkına sahibim diyebilirim (yaş itibarıyle tabii) üyelik açısından da ona yakınım diyebilirim . kabul buyrulursa tabii ,yoksa yoksa silin beni ben gençlarle takılmaya devam ederim.:cherry: tabii kendimi hala genç gibi görüyorum demek istemedim (yerseniz) aganigi naganigi ::sefereee::xtongue:

Moderatör (forrap)
Abi sen Genç MT nin başındasıın :)
Huzur evindekilerin genel özelliği yaşlarının haricinde içlerininde geçmiş olması :) Sen gayet dinçsin,gençsin :cat:
Kendini bi Alp_Tunay la bir Apv41 le bir tutma Allasen :cat:

yakın zamanda bu konuyu ayrıntılarıyla görüşelim :p 2 motorun arkasına bağlayıp seni bir çekiştirelim bakalım ne kadar esneksin görelim :mrgreen:

Moderatör (forrap)
Cuma toplantısı ve pazar günü gezi için topicler açıldı.Duyurular bölümünden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İyi geceler herkese...

Gunaydinnnnn arkadaslar,
hepinize keyifli bir sali sabahi diliyorum:rendeer:

Merhaba canlarım,

işlerimin yoğun olmasından dolayı bayağıdır sizlerle olamıyorum/uz...
bugün (akşama) Antalya ya bayiler toplantısı için hareket edeceğim.
inşallah dönüşte sağ salim tekrar görüşmek nasip olur.

bu arada en geç Şubat başında yeni (2'nci el de olsa ) bir motosiklet daha almayı planladık :wiinkk: 2005 model bir FZ6 Fazer olacak nasipse tabiii.

Selamlar herkese ve öperim sizleri tek tek...:rendeer:

valla Ozer abi,
ne diyeyim sana, hadi ben de ara vermistim ama siz arayi bayagi bi actiniz abi yaaa... bu arada insallah o fz6 yi alirsin da bize de kullanmak nasip olur:)

epeydir duyuyorum , ama benim bu huzur evinden haberim yok. arkamdan bişeyler döndüğünün farkındayım . aslında huzurevi'nin birinci üyesi olama hakkına sahibim diyebilirim (yaş itibarıyle tabii) üyelik açısından da ona yakınım diyebilirim . kabul buyrulursa tabii ,yoksa yoksa silin beni ben gençlarle takılmaya devam ederim.:cherry: tabii kendimi hala genç gibi görüyorum demek istemedim (yerseniz) aganigi naganigi ::sefereee::xtongue:

aganigi ha:queen::queen::queen:

abi keyifler nasil oralarda?

arkadaslar bu arada umarim gecen gunku konu uzerine biseyler dusunmussunuzdur... bize yakisani yapalim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gunaydinnnnn arkadaslar,
hepinize keyifli bir sali sabahi diliyorum:rendeer:

valla Ozer abi,
ne diyeyim sana, hadi ben de ara vermistim ama siz arayi bayagi bi actiniz abi yaaa... bu arada insallah o fz6 yi alirsin da bize de kullanmak nasip olur:)

aganigi ha:queen::queen::queen:

abi keyifler nasil oralarda?

arkadaslar bu arada umarim gecen gunku konu uzerine biseyler dusunmussunuzdur... bize yakisani yapalim...

Sende umarım gelirken hediyemi getirirsin... Hani 3 yuro muydu 9 yuromuydu neydi?.....:cat::cat::cat:

Getireceğinden eminim... Sana yakışan da bu zaten... Benimki de laf olsun canııım.....:queen::queen::queen:

Rahmi abicim ikametgah, nüfüs fotokopisi ve iki adet senin, bir adet yengemin ve bir adet de Badem'in fotografını dilekçeye ekle postala. Hemen işlemi başlatalım

Abi sen Genç MT nin başındasıın :)
Huzur evindekilerin genel özelliği yaşlarının haricinde içlerininde geçmiş olması :) Sen gayet dinçsin,gençsin :cat:
Kendini bi Alp_Tunay la bir Apv41 le bir tutma Allasen :cat:

Of of of çok pis laf etmişsin. Senin mod olman bile kurtarmaz sanki seni bu durumda.:p:p:p

yakın zamanda bu konuyu ayrıntılarıyla görüşelim :p 2 motorun arkasına bağlayıp seni bir çekiştirelim bakalım ne kadar esneksin görelim :mrgreen:

bence bi saçından bi bagağından bağlayıp çekelim. bakalım saçları ne kadar kuvvetli. Bu Forrap gücünü saçından alıyor bence:queen::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Rahmi abicim ikametgah, nüfüs fotokopisi ve iki adet senin, bir adet yengemin ve bir adet de Badem'in fotografını dilekçeye ekle postala. Hemen işlemi başlatalım

Of of of çok pis laf etmişsin. Senin mod olman bile kurtarmaz sanki seni bu durumda.:p:p:p

bence bi saçından bi bagağından bağlayıp çekelim. bakalım saçları ne kadar kuvvetli. Bu Forrap gücünü saçından alıyor bence:queen::queen:

Sayalım saçlarını benim saçlarımın yarısı kadar çıkmaz bea....:queen::queen: Güçlü olsa ne yazar....:queen::queen:

Yakında keller gurubu kuracaz...... Ama korkun bizden.... Anladınız siz...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar