teşekkür ederim aşkım eee kimin sevgilisiyim ben.:rendeer::rendeer::rendeer:
bunlarda sana canım![]()
teşekkür ederim....
ama tamam yeter, ben çok utandım bölee alenennn.....::blushani
teşekkür ederim aşkım eee kimin sevgilisiyim ben.:rendeer::rendeer::rendeer:
bunlarda sana canım![]()
WAYY BE topikten dumanlar çıkıyorbiz çıkıp bir dolaşalım isterseniz yanlız daha rahat edersiniz :queen: BİZİM PASTALAR NEREDE yerim o pastayı ben :rendeer:
geç kaldın cengüz abii pınar bütün pastayı yediii....:queen:
o kadarda dedim cengüz abime ayıralım diye dinlemediii...he he
:queen::queen::queen::queen:
:cat::cat::cat::cat:
arkadaşlar mt izmir olaRAK BENİDE KABUL EDERMİSİNİZ BEN FATİH YAŞIM 23 İZMİR CENNETÇEŞMEDE OTURUYORUM
bu davut çok yalancı cengiz abi aklından tek bir isim geçmeden kocaman pastayı kendi bitirdi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
arkadaşlar mt izmir olaRAK BENİDE KABUL EDERMİSİNİZ BEN FATİH YAŞIM 23 İZMİR CENNETÇEŞMEDE OTURUYORUM
alla alla sen yemedin, ben yemedim.....:silent::silent::silent:
o zaman bu pastayı kim yediiiii......:silent::silent::silent:
:queen::queen::queen:
alla alla sen yemedin, ben yemedim.....:silent::silent::silent:
o zaman bu pastayı kim yediiiii......:silent::silent::silent:
:queen::queen::queen:
Artis olcam abi ben...Bu adam kendini sanata vermiş.... Ne ola ki?..Ak saçlı Atıf Yılmazı mı gördün rüyanda?.....:queen::queen::queen:
evet kardesim kolpayla dun konustuk... baska ihtiyaci olan varsa yazsin...Günaydın herkese.
Sercan,kolpa sana bişey soracaktı (intercom).Haberin ola..
özüme donersem beni bi daha toparlayamassin amasercan sıyırmışsın gene kendine gel özüne dön kardeşim
ahhh kardesim ahhhh. ne ozledim seni, beni bi sen anliyon zaten...:cat:Abi adam orada aşk çocuğu oldu yahu... Burada da öyleydi ama, ne bileyim, orada iyice sevgi kelebeği moduna girdi...![]()
Ederizz ederiizzzz gell gell ne olursan ol gellllarkadaşlar mt izmir olaRAK BENİDE KABUL EDERMİSİNİZ BEN FATİH YAŞIM 23 İZMİR CENNETÇEŞMEDE OTURUYORUM
davut hani süt kardeştik sen bensiz ye o pastaları hesabını vereceksin pınar kardeşim ben bu davutu tanırım tilki gibi pastayı yedi hepsini şimdi sinama yapıyor yemezler :queen:kurtuluşun yok :queen:
bende WALLACE yemiştir :queen: ne bulsa yiyor yutuyor :queen:
İyi akşamlar izmir mt :queen: :queen: :queen:
Sanada .