[İzmir - MT]

işte uzun menzilli bir top atışı :queen: daha yakından ateş eden yok :p bunun sniperleri olacak yakın döğüşü olacak :mrgreen:karşı cinsle psikolojik savaşı var :cat:sen istersen BUSH amcanı bir ara wallace zeytinlikten ( incirlik uzak gelir şimdi ) sana destek yollasın :queen:

bana komaz kardeşim. Siz düşünün ben ne psikolojik savaşlar verdim bi zamanlar. kadın dedin mi zaten psikolojiyi unut. Ne o öyle vırvır dırdır. Böyle hyat mis kafama göre gezerim tozarım:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bana komaz kardeşim. Siz düşünün ben ne psikolojik savaşlar verdim bi zamanlar. kadın dedin mi zaten psikolojiyi unut. Ne o öyle vırvır dırdır. Böyle hyat mis kafama göre gezerim tozarım:queen::queen:
Tek tabanca diyorsun yani......

Hadi bakalım yıllar geçince daha net anlarsın..Daha yaşın küçük....:bounce::wiinkk:

al çallı bunları ezberle soora lesson ikiye geçecez

Bir iki ekleme de ben yapmak istiyorum:
-Brother, can you pull us with ball? Birader bizi toplu çeker misin?
-İf i come, fuck your ball... bunu çevirmiyorum, ban yemeyelim akşamüstü akşamüstü...:queen:
Kurs öğretmenliği için senden uygun insan görmüyorum :p

Bilin bakalım bu fotodaki genç arkadaş kim arkadaşlar :p
n709468107_222168_1936.jpg

Vay be... Yıllar ne çabuk geçiyor demi :) Göbek felan da yok o zaman...

Murat abi, abim benim, sana da mı bir vefasız çarptı da bu hale geldin, dalyan gibi delikanlıymışsın sen yawww...

yaw alsalar ne yazacak ben hanımköylü müyüm? kepekli erkek miyim? bi Kumita45 benim ayarımda o kadar gerisi 1 kalori bile etmez light erkek bunlar light:queen::queen:

Katılmıyorum... en azından genellemeye katılmıyorum yani...

Ahanda bu da benim 500. mesajım

Son düzenleme:
Özgür dur yahu ben iki yıla yaklaştım 500'ü daha yeni gördüm :) tabii aramızda hızlı arkadaşlar yok değil... Bu 500 öyle hoşgeldin beş gittinle yapılmadı... senin de maşallahın var hani, 8 ayda 300 küsur... :queen:

Özgür dur yahu ben iki yıla yaklaştım 500'ü daha yeni gördüm :) tabii aramızda hızlı arkadaşlar yok değil... Bu 500 öyle hoşgeldin beş gittinle yapılmadı... senin de maşallahın var hani, 8 ayda 300 küsur... :queen:

dalga geçme..bak kendimi aşağıya atarım..:p 300 küsur değil o hem bikere..333

@Darksilence,
ya yine de birgün başbaşa kaldığımızda ben senden rica etsem?

@Chatkut,
beni kış mevsimi değil Marmaris bozdu abi be... :queen:

DARKSİLENCE yazılarının altındayım birşeyler damlıyor üzerime kötü kokuyor nedir abi bu yoksa MOTOR yağmı kaçırıyor :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu ne yaaa...Topik bir acaip kokuyor..... İğrenç......::wacko::::arrow::::arrow::::arrow::

dağıtın burayı....kaçalım arkadaşlar..birisi bişeyler yapmış buraya...:silent::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar