[İzmir - MT]

terasın nesi var mekan bizim zaten,garsonu var,masası var,çayı var,orayada hesap vereceğiz kendi mekanımızada, kira yerine çay parası veriyoruz,üstelik izmirde 9 ay yaz var, kimi yazın bir mekana sokabilirsin,sahilde turşu,cips,fıstık varken :p

terasın nesi var mekan bizim zaten,garsonu var,masası var,çayı var,orayada hesap vereceğiz kendi mekanımızada, kira yerine çay parası veriyoruz,üstelik izmirde 9 ay yaz var, kimi yazın bir mekana sokabilirsin,sahilde turşu,cips,fıstık,çeşmede kumru yemek varken :p

Neee çeşmede kumru yemek mi dedi birisi :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
terasın nesi var mekan bizim zaten,garsonu var,masası var,çayı var,orayada hesap vereceğiz kendi mekanımızada, kira yerine çay parası veriyoruz,üstelik izmirde 9 ay yaz var, kimi yazın bir mekana sokabilirsin,sahilde turşu,cips,ÇEŞMEDE DAYAK YEMEKfıstık varken :p

Valla böylede olabilir şansını zorlama bence.... Bak alamam elinden....:p:p:p

pazar gunu canım sıkıldı semıh kardesımle ufak bı gezı yaptım allahtan altımdakı kros deıldı yoksa dahada yukarılara cıkardım sızınle paylasmak ıstedım umarım beğenırsınız....

94036246hi2.jpg

12uf8.jpg

13ge6.jpg

14vt9.jpg

15oj0.jpg

16zp7.jpg

18ee9.jpg

112wq4.jpg

113cn2.jpg

Son düzenleme:
Bekir bura nere yaw?

Millet gece gece beni çok güldürdünüz, abi demek ki izmir MT'nin hasılatı gecenin bu saatinde toplanınca ardarda kahkahalar patlıyor evde. Arkadaş arada dönüp "ne gülüyon abi manyak mısın" diyor :)

Bekir bura nere yaw?

Millet gece gece beni çok güldürdünüz, abi demek ki izmir MT'nin hasılatı gecenin bu saatinde toplanınca ardarda kahkahalar patlıyor evde. Arkadaş arada dönüp "ne gülüyon abi manyak mısın" diyor :)

abı napım kafam bozuldu pazar gunu evde bende vurdum kendımı dağlara:cherry::cherry::cherry:

Herkeze iyi haftalar diliyorum.Umarım hepinizin işleri güzel gider.
Gittardando ve Kumita45 in doğum günlerini şimdiden kutlar nice mutlu yıllar dilerim.:rendeer:

ya arkadaşlar siz işi iyice ticarete döktünüz. benim dediğim dernek vs değil aman allah korusun dernek işine girilmez.

günaydın MT İzmir nöbetten çıktımm akşama kadar yatsam anca dinlenirim herkese hayırlı işler kolay gelsinnn.....

doğum günü tebrikleri için teşekkürlerr....

tebrikler halen kabul edilmektedirrr...he he heee....

buradan tekrar çift yumurta ekizim gittardando nunda yeni yaşını kutlaımmm....

ali sen nerede doğdun

ben ege üniversitesi hastanesindeee doğmuşum (annem söyledi ben hatırlamıyorum çok küçükmüşüm o zaman...):queen:....?

buradan çok güzel bir türk filmi çıkardı ama neyse doğumgünü topiğine yazayım

Günaydın İzmir Mt :rendeer:

Valla böylede olabilir şansını zorlama bence.... Bak alamam elinden....:p:p:p

:p

Bekir bura nere yaw?

Evka 4 taraflarında bir yer.Ama bende tam çıkartamadım.Evka 4'ün olduğu taraftaki dağ mı yoksa karşı dağ mı:silent:

adam dağları geziyor. arazi moduna geçti. olası yangın tehlikelerine karşı etrafı denetliyor. asayiş berkemal mi ona bakıyor. aman dikkat et begüm ayı falan çıkmasın karşına.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izmir mt aranıza katılabilmek için

cbr 125 arıyorum temiz bir tane,
eğer varsa buralarda temiz
tercihen kırmızı
kesinlikle repsol olmayan
haber verirseniz çok sevinirim
[email protected]

allah allah izmire bak be ,kış geldi coştunuz, iyiki bi gittik haftada 3 ile 15 arası buluşma toplaşma yapıyosunuz,

ama hepinizin alacağı olsun o kadar buluşmanın yanında geçen hafta benim Ankara-KIZILAY toplantıma izmirden kimse gelmedi, yazdım bunu bi yere ama nereye yazdığımı unuttum,:queen::queen:
biliyodum tutmayacağını bende gitmedim zaten :p

deliymiş , zırdeliymiş dedik de ben artık bunada inanmıyom, mutantmısınız ne biçim organizmasınız, hava soğudukça bünyelerdeki hararet artıyo, :silent:
maşallah nazar değmesin, :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar