hafta başı motorum satılmış olursa sizinle irtibata geçer gerekli bilgiyi alırım. tşk.
rezil bir gün, özet geçicem paylaşmak istediğim sadece son kısmı çünkü.
ailede sağlık sorunu ile ilgili bi sıkıntı varken işe gittim, bu sabah arabayı bıraktım kullanmak istemedim, akşam işden geldiğimde arabanın çepeçevre toplam 5 parçasına tekamül edecek şekilde derin bi şekilde çizildiğini gördüm, kasko ister diye hemen polis çağırdım rapor tutmak için, polis 10 dk da geldi, yerinde arabayı gördü, bizi takip edin karakolda raporu düzenleyelim dedi, karakolda arabayı yerinde gören memur ile raporu düzenledik.
En son raporun bilgisayara kaydı için başka bi odada pc başında oturan başka polisin yanına uğramam gerektiği söylendi, önünde duran rapordaki her şeyi sora sora kaydetti, sonda hasar nerde dedi (o da raporda kabak gibi yazıyo), saydım yazdı, kağıdı bana uzatırken, ARABAYI NEREYE ÇARPTIN dedi, nasıl bi çarpmayla arabanın 5 parçası çizilir diye sordum, yüzüne uzun uzun baktım cvp vermedi döndüm çıktım.
aradan bi kaç saat geçti, evdeki hastalık %50 beklenen bi hastalık şüphesiydi korktuğumuz gibi çıktı kader dedim kanıksadım, araba çazır cızır çizildi kasko yapar diye takmadım, ama madur durumunda bulunduğum yerde cahil birinin ithamına uğramamı halen sindiremedim, sinirim yatışmadı... e sen madur olarak gelen bir kişiye neden yalancı muamelesi yapıyosun, hem arabam var kaskom var istersem duvara vururum, sen neyi ispatlamaya çalışıyosun!!!!!!!!!!!?????????
öfkemi yatıştırmak için en fazla kişiyle paylaşabileceğim yer burası olduğu için kafanızı şişirdim kusura bakmayın..
e iyi satmışsın son görenler biz olduk galiba pistte.E hadi bakalım hayırlı olsun,inşşalh yenisine de hayırlı olsun dileklerimizi sunarızz:cat::cat::cat:
merhaba arkadasim eger ilgini cekerse ben de bi tane 99 model gs 500 var.... su an Bodrumdayim ama eylulun ilk haftasi cesme ye gecicegim o arada izmir de motoru gormek istersen bulusuruz...
izmir mt nin 37 inci sayfasinda motorun resmi var ama aksesuarlardan pek belli olmuyor...
şu motorsuzluk çok zor be :queen: millet binecek şimdi açacak gazıale: gidecek istediği saatte incir altına :cherry:içecek çayını yapacak keyfini :cat:bazı arkadaşlarda :bounce: bakacak tüm motorların arkasından :salut::salut: şimdi çinlide olsa bir tane olmalıydı diyecek
r:
r: çok zor çok :salut::salut::salut:allah sabır versin :queen::queen::queen:
şu motorsuzluk çok zor be :queen: millet binecek şimdi açacak gazıale: gidecek istediği saatte incir altına :cherry:içecek çayını yapacak keyfini :cat:bazı arkadaşlarda :bounce: bakacak tüm motorların arkasından :salut::salut: şimdi çinlide olsa bir tane olmalıydı diyecek
r:
r: çok zor çok :salut::salut::salut:allah sabır versin :queen::queen::queen:
ÖNEMLİ !!!
Biliyorsunuz,son zamanlarda yine yitip gitti ormanlarımız,içindeki canlı yaşamla beraber yok oldu ciğerlerimiz...
Biz de büyük bir grubuz,bu büyüklüğü doğru yerlerde,maksimum düzeyde yararlı işlerde kullanmalıyız.
Bu gün TEMA İzmir temsilciliğine gittim ve görüştüm.
Cuma günü Tema ile ilgili üyelik başvuru formu dağıtıcam,TEMA ya üye olacağız,tabi ki isteyenler...
Bu gün gidip gerekli bilgileri,üyelik formlarını kısacası herşeyi aldım.
Cuma günü isteyenler benden TEMA üyelik formunu alabilirler.
Bildiğiniz üzere vakıflara üyelik para ile oluyor maalesef ki,bu vakfa da üyelikte bir defaya mahsus 25 yaş ve altından 3 ytl,25 yaş üstü üye olmak isteyenlerdense 10 ytl alınıyor.Bu sadece bir defaya mahsus...
Makbuzları kesilip bize verilecek tabi bu ücretlerin.Ve ana merkezden üye kartlarımız gelecek.
Aklınıza takılan başka bir şey olursa toplantıda yanıtlamaya çalışırım.