Erkmencim geçmiş olsun....
Eczaci101 erkmen halısaha macında parmagını sakatlamış onun için bu geçmiş olsunlar....
darksilence,hadi hayırlısı.Umarım görüşmen iyi geçer ve işi alırsın...
Bende bu sabah gittim bir iş için görüşmeye,her şey mükemmeldi,askerlik olayı hariç (askerliği yapmadığım için sorun oldu).Ama firmanın tam istediği adam olmam dolayısıyla ana merkez e tolerans gösterilmesi için baskı yapacaklar(tecilim var daha)...Bakalım,%50-%50 şuan.Bir iki gün içerisinde olumlu olumsuz belli olur.Hayırlısı...
darksilence hayırlısı olsun kardeş, tuncerim senin içinde aynı dileklerde bulunuyorum. umarın allah gönlünüze göre verir.
Erkmencimm çok çok geçmiş olsun sana.. Allah daha beterinden saklasınn.. Kısa sürede iyileşmen dileğiyle.. :rendeer:
Forrap ve darksilence, hakkınızda hayırlısı olsunn.. İnşallahh herşey gönlünüzce olurr.. :rendeer:
iş arayan herkese de bol şans...
umarım olur özgürbeni de az önce inciraltındaki crowne plazadan aradılar bakalım...
yarın sabah iş görüşmem var...:wiinkk::wiinkk:
sevindim biraz..hayırlısıysa bişiler olucak gibi....
yaw daha kesilmedimi senin saçlar[Bende bu sabah gittim bir iş için görüşmeye,her şey mükemmeldi,askerlik olayı hariç (askerliği yapmadığım için sorun oldu).Ama firmanın tam istediği adam olmam dolayısıyla ana merkez e tolerans gösterilmesi için baskı yapacaklar(tecilim var daha)...Bakalım,%50-%50 şuan.Bir iki gün içerisinde olumlu olumsuz belli olur.Hayırlısı...
Konya'ya geldiniz haberimiz yokAlacağınız olsun
oğlum ahmet (duyulmaz) bu ne yav. durduğun yerde duramıyorsun. ha orada ha burada. mevlana gibi olmuşsun valla. pardon evliya çelebi gibi diyecektim. seni gidi kuyruk kaldıran kuşu seniiiii.
yiyim özgürcüm yarın kontrol var bakalım,hakkında hayırlısı ısallah olur gonluncee erkmenim bugün nasıl oldun_?
nası hissediyosun kendini..._?
beni de az önce inciraltındaki crowne plazadan aradılar bakalım...
yarın sabah iş görüşmem var...:wiinkk::wiinkk:
sevindim biraz..hayırlısıysa bişiler olucak gibi....
Erkmencimm çok çok geçmiş olsun sana.. Allah daha beterinden saklasınn.. Kısa sürede iyileşmen dileğiyle.. :rendeer:
QUOTE]
ablacım cok sağol görüşmek üzere
hedowich geçmiş olsun arkadaşım....
QUOTE]
saolasın hocam![]()
biz bi mekanı test ettik, bi dahakine beraber gidicez lodosum serkan abim :bounce: eylemlerimiz hep beraber sürecek inş...:rendeer:
Wallace, saçları ne yapmışsın ya. Bari üstlerini 3, yanlarını da 1 numara yapsaydın.
izmirde yeni bir oluşum varmış kısa saçlı dazlaklar oluşumu :bounce:bundan haberi olan varmı yada katılan arkadaş:queen: