oooooo kimler gelmiş kimler. mustafa abicim seni burda gördüm ya su mübarek kandil günü acaip sevindim.
arkadaşlar mustafa abimiz kendisinin de dediği gibi tam bir motosiklet kardeşliği örneğidir. kendisiyle ilk tanışmamızdan bir hafta sonra ben ameliyat olmuştum ve hiç üşenmemiş çıkmış beni ziyarete gelmişti. ya bir haftalık bir muhabbetimiz olmasına ragmen beni ziyaret etmesi çok duygulandırmıştı beni.
Daha sonra Kamberhanım erhan kardeşimizin kasazında 24 saat benle beraber hastane kapısında beklemiş hatta gelen insanlara evini açmıştı. (şu mübarek günde erhanımı da andık ya allah gani gani rahmet eylesin)
dediğim gibi kendisi can bir insandır. gülmeyi eglenmeyi ve sohbeti sever. onun yüzünden çok gece uykusuz kalmısımdır. benim gibi yemegi de sever. gecenin 04 ünde üşenmez mangal yakar sucuk yapar.
arabım benim kadrim deli mustafa abim. aramıza hoşgeldin.
bu arada abicim avatarına bayıldım tıpkı sen gibi süper ya:mrgreen:
abilerim geldim KONYA(kenya) dan.Hiç bu kadar eğleniip dumur olduğum bi gezi hatırlamıyorum.Resimlere bakınca anlaycaksınız.HA bi de mubarek gün dediniz ya dur geliyorum şimdi belgelerle
Arap Kadri,aramıza hoşgeldin

Forumda seni baya tanıyan var,sanırım diğer sitelerdeki üyeliğin sırasında tanıştın arkadaşlarla.En yakın zamanda tanışabilmek dileğiyle :cat:
ARKADAŞLAR !
Bu gün HÜRRİYET İN EGE ekindeyiz.
İsteyen gazeteyi alıp 10.sayfaya bakabilir...
Elimin altında scanner olmadığı için tarayıp foruma koyamıyorum,bir kaç saat sonra foruma da ekliyeceğim..
HÜRRİYET EGE ekini Konyadan alamadığımızdan dolayı senden bekliyooruz Tuncerim Forropım Kelim hıhınınıhahahahaaa
hehehehhe valla çok garipseyeceğimiz kesin. bence sen bir sonraki toplantıya yalnız gelme kimse seni tanımaz. kim bu parlak yumurta derler. rivayete göre forrap bir doğduğunda kısa saçlıymış bir daha kısa gören olmamış.
rots forraptan en az 5 peruk 2 bob marley modeli çıkar.
Millet yakında topic açacağım MT izmir berber de diye. hadi bakalım izleyin sayfayı forrap ı da o zor gününde yalnız bırakmayalım. tabi bize haber verirse kestirmeden önce.
ben araştırdım izmirde o kadar uzun saçı kesebilecek 3 berber var. hepsiyle iletişimdeyim eğer forrap gelirse arayacaklar bizi
forrap valla lodos napar bilmem. sen adama otoban faresi modifiyem.com vs vs dedin durdun (hemen geçmişi hatırlatayım ki gazabı daha acı olsun) adam ne yapsa yeridir hakkıdır.
bir dönemde Duyulmaz ahmet kestirmişti saçları ki fotoğrafları bende mevcut flash belleğini bana verdiğinde kopyalamıştım şimdi de sıra sende....
MT İZMİR'e üyelik şartlarına kısa saç da mı eklesek. Uzun saçlılar giremez artık ne de olsa gireni sen banlarsın
abi işte ben de bundan korkuyordum :queen::queen::queen: flash diskde resim bırakmanın sonu budur hahahaaa.Yayın hakkını sana mecbur devredecez ama millet elıştı sorun değil Murat abi hahhaaa
Bu benim arkadaşın aldığı yeni davul,e şimdi bunu görmeseydik olmazdı:queen::queen:
Murat abi bu görüntü sana,şarkı söyleyemediğim açık ama çalarım hertürlü hahahaa:queen::queen:
devam..
ya yemekde çekemedim kusra bakmayın,kendimizden geçtik yerken...Etli ekmek zaten gırla,oofff yaniii:queen::queen::queen:
Bu kesin türk,yasaklara karşı zaafı var
hah şimdi başlayalım hikakeye,bu bizim tunç,Davulcu arkadaşım
Konyada BASSTONE music diye bi organizasyon şirketinde çalışıyor,akşamları çalıyor falan
orası neyse de gittik işte perşembe günü telefon acı acı çaldı ve akören de merkez camiine ses sistemi kurulacak,mirac kandili için,KONTV gelecek ve canlı yayın yapacak(bi televizyon,gazete dir gidiyor ya hadi hayırlısı:queen::queen::queen

ve ses sistemi kurmaya gidiyoruz
iş arabası hehehee
KONTV canlı yayın arabası,müthiş bi makinaydı...
tipimiz faul ama sorun deil,ses için geldiydik hehehee
görüntüler sizlerle
hocam şu kabloyuda buradan geçirdik mi allahın izniylen bu geceyi sağ salim atlatıcaz:queen::queen:
Mükemmel bir teknoloji
bu araya kaynamış ama ilginç bi detay hahahaa:queen::queen::rendeer::rendeer:
Seydişehire gidiyoruz
Kavun çaldık ve elma çaldık ama belge yok maalesef elimizde:queen::queen:
80 le giderken kask takmayınca neler oluyor buyrun size testler
Çok fenaaa çooook!!! Kask ve eğitim şart!!!
Seydişehire gidiyoruz...Gezi maksadınla.Ya 3 saat hocanın gelmesini mi bekleyelim gidip yemek yedik
Sonuç olarak plastik surat gibi almak istemiyorsanız KASK TAKIIIIIIIIN!!!
O günün akşamı...Sen hiç hayat boyu kandil için camiye gitme,sonra orada sesçi olursun...Görev için buradayız.Canlı yayına da çıktık Telefona msjlar geldi hahahaaa
Kamera bize dönünce mikserin altına saklanıyoruz
VE GİDİYORUM KONYADAN,ilginç bi gezi oldu